««« Home

  Voorbeelden coachingsvragen :
  We zoeken deskundigen die ons kunnen helpen bij het vergroten van de binding tussen onze leden en de organisatie.
    
  Ik ben lid van een kleine hobbyvereniging. Door uitval van onze voorzitter is mij gevraagd deze taak op mij te nemen, maar ik weet niet zo goed wat er allemaal van een voorzitter wordt verwacht en wat er op mij af kan komen.
    
  Onze beroepsvereniging beraadt zich op een strategische herorientatie. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen.
    
  Wij willen de code Tabaksblat vertalen naar onze eigen brancheorganisatie, en zijn op zoek naar goede praktische voorbeelden.
    
  Onze beroepsorganisatie beraadt zich op de toekomst binnen de organisatie, vanwege de ontevredenheid ten aanzien van de belangenbehartiging en tevens de verhoogde contributiestelling van het lidmaatschap. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen
    
  Ik moet een rapport schrijven, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe ik mijn eigen aantekeningen het best kan structureren.
    
  We willen als dienst voor onze leden enkele member benefits invoeren in onze brancheorganisatie en willen graag een oriŽnterend gesprek met een deskundige die positieve ervaringen hiermee heeft.
    
  We zijn op zoek naar tips in verband met een ledenadminstratiepakket dat we voor onze vereniging gaan aanschaffen.
    
  Vergaderen kost onze vereniging een hoop tijd, terwijl de vergaderingen wel nodig zijn. Hoe kunnen we onze vergaderingen efficiŽnter laten verlopen?
    
  Met ingang van het nieuwe jaar worden er nieuwe eisen gesteld aan de vakbekwaamheid van onze leden. Om hun certificaten te behouden moeten zijn hun vaardigheden aantoonbaar blijven bijhouden. Wie kan ons helpen bij het opzetten en bijhouden van een goed register.