bcu

Ondernemers samenbrengen. Dat is de doelstelling van Bedrijvencentrum Utrecht (BCU). We bieden bedrijfsruimten, flexibele werkplekken en vergaderzalen aan vanuit drie karakteristieke locaties: Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus. De drie locaties hebben een gezamenlijk bestuur. Een drietal bestuursleden treedt terug per 30 juni 2018.

 

Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van:

Bestuurslid (v/m)  

We zoeken kandidaten met een bouwkundige of juridische achtergrond en/of expertise. Aantoonbare ervaring of affiniteit met ondernemerschap is een pre. Bij voorkeur beschikken kandidaten over een relevant netwerk in de gemeente Utrecht. Het bestuur vergadert viermaal per jaar ’s avonds in Utrecht. Incidenteel vinden daarnaast overdag andere bijeenkomsten plaats waarbij deelname/aanwezigheid gewenst is, zoals werkbezoeken. Voor de inzet als bestuurslid is een bescheiden vergoeding beschikbaar.

Bestuursleden zetten hun kennis en kunde in en brengen advies uit aan de rest van het bestuur. In portefeuille behoren onderwerpen als strategie, uitbreiding, onderhoud, verhuurzaken en interessante innovaties. Hij of zij handelt in het belang van BCU (lees de overkoepelende stichtingen) en de ondernemers waar BCU zich op richt.

Reageren?
Wij zien uw reactie, voorzien van CV, graag vóór 27 november tegemoet via info@hooghiemstra.com (o.v.v. vacature bestuurslid).

Over BCU
BCU is meer dan een verhuurder. We ondersteunen een groeiende groep ondernemers die actief en flexibel met anderen wil samenwerken. We blinken uit in:

  • flexibel werken, ontmoeten en vergaderen
  • aansluiting zoeken met netwerkgroepen en platformen
  • allianties tussen ondernemers stimuleren
  • trots op ‘haar’ ondernemers en zal hun succes uitdragen

De Stichting Wittevrouwen Bolwerk en de Stichting Vondellaan zijn de overkoepelende organisaties die BCU aansturen met als doel startende en gevestigde ondernemers, kunstenaars te ondersteunen in bedrijfshuisvesting en dienstverlening. De stichtingen beheren de Utrechtse bedrijvencentra Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus. De facilitaire organisatie Bedrijvencentra Utrecht BV verzorgt het dagelijkse beheer van de bedrijvencentra zoals verhuur, onderhoud en diensten.

Meer informatie
Voor informatie over de organisatie kunt u contact opnemen met Paul Barendregt, directeur Bedrijvencentra Utrecht B.V. (030-2769111). Voor informatie over het bestuur kunt u contact opnemen met Marianne de Widt, voorzitter (06-52513519). Voor algemene informatie kunt u uiteraard ook terecht op onze websites: www.hooghiemstra.com, www.vondelparc.nl en www.rudolfmagnus.nl .