Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

U leest ze ook. De berichten over een zoveelste incident bij een toezichthoudend orgaan. Maatschappelijke verontwaardiging volgt en er wordt gezocht naar oorzaken. Meestal is de vraag of aan alle wettelijke regels of codes is voldaan en is er aandacht voor de vraag of er werd gehandeld in lijn met de reglementen, statuten en procedures. De focus ligt daarmee sterk op de formele processen.

 

Boardroomdynamiek gaat erover dat wanneer alles goed geregeld is, het uitvoeren niet als vanzelfsprekend verloopt. We zijn mensen. En mensen laten samenwerken gaat niet vanzelf en is niet alleen met regels te bereiken. Het is zeker zo belangrijk om te beschikken over hulpmiddelen en vaardigheden om een hecht en doelgericht team, bestaande uit van nature verschillende individuen, te besturen. Maar hoe komt een goed en hecht team tot stand. En hoe handhaaft een team zich in de, soms heftige, bestuursdynamiek.

 

Programma (Van 14.00 uur tot 18.00 uur)
Wij bieden u vandaag een kijkje in Boardroomdynamiek. Aan de hand van verschillende voorbeelden uit de praktijk worden de do’s en don’ts van het besturen besproken. U zult verbaasd zijn hoe zo’n korte inspiratiesessie tot bijzondere inzichten over de psychologie van besturen en toezicht houden kan leiden”.


Wie is Jacques Huberts?
Jacques Huberts, lid van onze Raad van Advies en zelf zeer ervaren bestuurder en toezichthouder. Hij krijgt deelnemers in beweging en brengt ze met elkaar in gesprek. Hij biedt u een interactieve inspiratiesessie aan waarin aspecten als onder andere onderlinge afstemming van doelstellingen, open constructieve communicatie, samenwerking en besluitvorming de hoekstenen vormen van de bestuur pyramide.


Locatie
Deze inspiratiesessie wordt gehouden in Gooimeer 4-15, 1411 DC Naarden (kantoor APPR-HBB). Bij deze locatie is ruim voldoende -gratis- parkeergelegenheid aanwezig.


Geen kosten ivm 10-jarig bestaan van Bestuurderscentrum!
Inspiratiesessies worden verzorgd door kennispartners en ervaren bestuurders. Deze bijeenkomsten zijn in 2016 kosteloos te bezoeken, wegens het 10 jarig bestaan van Bestuurderscentrum.nl. Door het bijwonen van deze bijeenkomsten willen we u als bestuurder op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met onze organisatie! (NB. In een enkel geval zullen we wel een tegoedkoming in de kosten vragen. Dat is bij deze Inpiratiesessie echter niet het geval!)

 

Beperkte plaatsen
De Inspiratiesessies worden goed bezocht, goed beoordeeld en daarmee van een goed niveau. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 15 personen! Wees er daarom snel bij. VOL = VOL. U kunt zich tot 22 november 2016 aanmelden.

    

  Inschrijven bijeenkomst

  Deelnemer  
  Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam
  Functie
  Email adres
  Telefoon
  Organisatie
  Dieetwensen  
  Geen vis
  Geen vlees
  Geen vis, geen vlees
  Gluten vrij
  Lactose vrij
  Diabetes
  Niet van toepassing
   
   
  Opmerkingen
   
  Ik ga akkoord met de prijs van € 155,- (exclusief BTW) voor 18 holes arrangement.


  Ik ga akkoord met de prijs van € 125,- (exclusief BTW) voor 9 holes arrangement, clinic of masterclass.


  Ik ga akkoord met de deelnemersvoorwaarden en het privacyreglement.  


  *** De organisatie van het Golfevent streeft een evenwichtig spelersveld na.
  Met uw inschrijving geeft u aan dat u uitgenodigd wilt worden.
  De organisatie bepaalt wie er uitgenodigd wordt. Uiteraard wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.