Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

U heeft vast wel de ervaring, wat was nou het nut van de heidag, waarom deden we dit nu eigenlijk, was dit wel de juiste verpakking voor de boodschap. Natuurlijk, af en toe komt er een heel goed idee boven drijven. Maar geregeld is het een podium waar een moeilijke boodschap voor de bühne wordt gebracht, een verkeerde plaats met alleen maar toehoorders. Of onder het mom van teambuilding er een competitie tussen individuen ontstaat.

Terwijl u met een goede heidag u uw organisatie echt vooruit kan helpen, dat er knopen kunnen worden doorgehakt, dat dit zinvolle ideeën kan opleveren voor de te volgen koers van uw organisatie. Daarnaast kan dit -mits op de juiste wijze georganiseerd- de onderlinge band binnen een bestuur versterken.


Programma (Van 15.00 uur tot 18.00 uur)
Wij bieden u vandaag een kijkje in de do en don’ts van het organiseren van een succesvolle heidag, maar we kijken ook verder. Het whitepaper dat u mee krijgt bied u een zinvolle en praktische handleiding over het succesvol opzetten van uw eigen hei- of beleidsdag.


Wie zijn Anne Loeke van Erven en Mark Vermeulen?
Ervaren organisatieadviseurs die hun passie voor besturen, training en coaching inzetten bij het realiseren van effectieve heidagen.


Doelgroep
* (Aspirant) bestuurders en toezichthouders van verenigingen, ledenorganisaties, fondsen en federaties.
* Verenigingen en stichtingen die bezig zijn met veranderen.


Kosten
:
Geen (bij annulering of no-show worden wel organisatie kosten in rekening gebracht)


Beperkte plaatsen

De Inspiratiesessies worden goed bezocht, goed beoordeeld en dus van een goed niveau. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 15 personen! Wees er daarom snel bij. VOL = VOL. U kunt zich tot 7 september 2017 aanmelden.


De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!   Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden