Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nieuwe kijk op ledenwerving!

 

Als bestuurder van uw vereniging of goede-doelen-organisatie weet u dat een toename of afname van het ledental een cruciale succesfactor is. De digitale ontwikkeling biedt voor ledenwerving nieuwe kansen. Niet alleen in het verkrijgen van leden, maar ook juist in het inzicht krijgen wat leden drijft.

Van 13.30 uur tot 17.00 uur krijgt u via deze inspiratiesessie Ledenwerving “Van Plan naar Resultaat” een overzicht van het complete traject en kennis van de uitdaging van elke stap.

U ontdekt:

 • hoe communicatie werkt
 • hoe u snel een compact plan voor de ledenwerving schrijft
 • hoe de complete wervingsfunnel werkt
 • hoe uw organisatie het verschil kan maken
 • hoe u deze werving in gang zet

‘Van Plan naar Resultaat’ geeft u enkele praktische en handige handvaten om ledenwerving van uw vereniging te verhogen en laat u opnieuw naar het proces kijken.

 

Over de sprekers

Gerrit Hopster

Gerrit is DGA van Online Leadbox, een succesvol Online MarketingBureau die bedrijven en organisaties helpt met onderzoek, het maken van plannen, het implementeren ervan. Zo leveren zij steeds het bewijs van wat het op gaat leveren. Een voorbeeld: voor Stichting Lymph&Co van oprichter Prins Bernhard kregen wij het doel om nieuwe deelnemers te werven voor haar evenement de Hollandse 100. Via onze campagnes werd dit evenement een doorslaand succes met een recordaantal deelnemers en opbrengst voor onderzoek naar lymfeklierkanker! Zijn we trots op!

 

Jef van Wingerden

Foto bewerkenJef is trainer en eigenaar van ISTN en helpt bedrijven en organisaties in het succesvol verbeteren van de conversie van de verkoop door training en/of advies. De branche of doelgroep maakt niet uit, zolang het mensen zijn is communicatie uniform. Zo traint Jef de uitvaartbranche, de zorg, goede-doelen-organisaties maar ook commerciële bedrijven als Hypotheekvisie of Q-Park. De combinatie van marketing- en verkoopkennis deelt Jef graag in zijn trainingen en workshops. Deze zomer heeft Jef 5 webinars over samenwerking en verkoop verzorgt voor de beroepsvereniging NGTV.

 

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

 

Kosten
Deze workshop is gratis voor leden van Bestuurderscentrum.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 78 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
  * Verplichte velden