APPR HÉT BRANCHEBURO

APPR HÉT BRANCHEBURO  is een secretariaats- en communicatiebureau in Naarden. zij bieden alle diensten die uw organisatie nodig heeft om goed te functioneren. Zij hebben alles in huis om een bedrijf of vereniging een ander gezicht te geven. En met hun eigen uitgeverij creëren ze unieke content, al 25 jaar lang.

APPR HÉT BRANCHEBURO  verzorgt de secretariaatsvoering van organisaties en verenigingen, van management tot en met ieder onderdeel van de operationele uitvoering. Zij verzorgen de receptie, verzorgen secretariële taken als notuleren en correspondentie, verzorgen de financiële administratie, faciliteren vergaderingen en coördineren activiteiten.

Zij hebben alles in huis om een organisatie of vereniging sterk neer te zetten. Hoe ze dat doen? Zij ontwerpen logo’ s, maken onderscheidende huisstijlen, ontwikkelen websites, beheren social media, bedenken en verzorgen de vormgeving van alle mogelijke communicatie uitingen zoals brochures, posters, programma’s en organiseren spraakmakende evenementen.

Met een eigen uitgeverij produceert zij vakbladen in uiteenlopende branches. Zoals  de vakbladen PS, Dentz, MedZ, Vexpansie en Proper Magazine.

Contact

Naarden

BEZOEKADRES:

Gooimeer 4-15
1411 DC
Nederland
Tel 035 – 694 28 78
POSTADRES:

Postbus 5135
1410 AC Naarden
Nederland

www.apprhetbrancheburo.nl

info@apprhbb.nl