Huub Stammes, directeur Judobond

Huub Stammes, directeur Judobond

Met ingang van 1 februari 2017 is Huub Stammes de nieuwe algemeen directeur van Judo Bond Nederland. Stammes volgt hiermee vertrekkend directeur Connie Eli op, die de afgelopen 2 jaar deze functie vervulde.

De 54-jarige Stammes is, naast oud topsporter, een ervaren directeur in de sportwereld. Bij onder andere de Wielrenunie, Schaatsbond en Wandelbond, heeft hij zijn sporen als directeur verdiend. Daarnaast is hij als consultant actief in het bedrijfsleven. De judobond krijgt met Stammes een directeur met brede ervaring als manager en daarnaast ruime ervaring binnen een bestuurlijke omgeving.

 

Stammes verheugt zich op de nieuwe uitdaging. “De judobond is een sterk merk met onderscheidende merkwaarden en is een belangrijke sport in Nederland. In het meerjarenbeleidsplan 2017 e.v. heeft de JBN haar ambities en uitdagingen voor de toekomst duidelijk beschreven en ik kijk er naar uit dit proces in goede banen te leiden. Ik verwacht dat mijn ervaring in het tot stand brengen van verandering in complexe (politieke) omgevingen hierbij zal helpen.“

Interim voorzitter Jos Hell is blij met de komst van Stammes: “Het enthousiasme en de gedrevenheid van Stammes om het beste uit mensen te willen halen, werkt heel verbindend. Met het bestuur hebben wij vertrouwen in Stammes en zijn capaciteiten om de uitdagingen waarvoor de JBN staat en de veranderingsprocessen die gaande zijn, in goede banen te leiden.”


Geplaatst op 6 februari 2017