Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn wij er voor elke zoon en elke dochter. Voor elke vader en elke moeder. En voor elke professional die bij de jeugd en het gezin betrokken is. Eén ding beloven wij: Jeugdhulp Friesland helpt. Daar waar het echt nodig is. En zolang als noodzakelijk. In moeilijke omstandigheden. En vanuit kennis en expertise gaan we aan de slag. Samen. Dag en nacht. 

Een kind of jongere met problemen op weg helpen naar een goede toekomst. Waarin hij of zij zelfstandig verder kan. We hebben iedereen in onze organisatie nodig om deze uitdaging aan te gaan! Samen werken we aan een veilige toekomst voor jeugdigen. 

Wij hebben een prachtige werkplek voor een 

daadkrachtige Bestuurssecretaris
voor 20-24 uren per week met standplaats Leeuwarden

Als bestuurssecretaris ondersteun je de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht en het Directieteam. Daarbij bewaak je een goede werking van de Governance code zorg, relevante wet- en regelgeving en besluitvormingsprocessen binnen de organisatie. Je adviseert bij de vormgeving van het strategische (meerjaren)beleid, organisatiebeleid, juridische vraagstukken, veranderingsprocessen en eventuele samenwerkingsverbanden. 

Je past bij ons als je 

 • verbindt, enthousiast bent en persoonlijk leiderschap laat zien;
 • een relevant WO diploma (bijvoorbeeld rechten, bestuurskunde, gezondheidswetenschappen) hebt en ruime werkervaring als bestuurssecretaris;
 • een strategisch gesprekspartner bent voor de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht;
 • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • een onafhankelijk denker bent;
 • een gezonde portie humor bezit. 

Je krijgt bij ons 

 • een aanstelling voor 20-24 uur per week voor bepaalde tijd;
 • een dynamische werkplek met volop ruimte om de organisatie verder te ontwikkelen;
 • interessante trainingen via de Jeugdhulp Academie;
 • een salaris conform cao jeugdzorg schaal 11 (minimaal € 3.115,51 – maximaal € 4.707,94 bruto per maand bij een 36-urige werkweek) en goede arbeidsvoorwaarden;
 • leuke collega’s;
 • een mooie baan binnen een waardengedreven organisatie.

Enthousiast?
Solliciteren kan tot en met 6 oktober 2019 via onze website www.jeugdhulpfriesland.nl. Wij informeren je per e-mail over het verdere verloop van de procedure.
De gesprekken vinden plaats op donderdag 10 oktober in de ochtend. Het (eventuele) vervolggesprek is op dinsdag 15 oktober in de middag en de benoeming vindt plaats na een gesprek met de Raad van Toezicht. Dit gesprek vindt plaats op donderdag 17 oktober (tussen 18:00 en 22:00 uur). 

Het opvragen van referenties en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van de procedure. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Jeroen van Oijen, directeur-bestuurder via 06-13111328. Hij beantwoordt graag al je vragen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseren we op 31 oktober de geaccrediteerde Masterclass: Rollen en Taken van de bestuurssecretaris. Wilt u die niet missen? Klik dan op onderstaande button!

rol secretaris, raad toezicht, vereniging, masterclass, training

Ga naar bijeenkomst