borstkanker vereniging, vacature, directeur

Onze nieuwe directeur is daadkrachtig, inspireert en geeft vertrouwen aan het team en ruim 350 vrijwilligers. U werkt verbindend, bent het boegbeeld naar buiten en bouwt aan en onderhoudt een sterke relatie met externe stakeholders. Vanuit de missie en visie van Borstkankervereniging Nederland (BVN) staat u een pragmatische manier van werken voor en geeft u op coachende wijze leiding. Tenslotte heeft u gevoel bij de hele organisatie en bent u betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Functie-eisen

Naast een academische opleiding, managementervaring en ervaring binnen output gestuurde organisaties, heeft u kennis van de zorg in het algemeen, kennis van borstkanker en borstkankerzorg is een pré. U bent een verbinder met oog voor proces en resultaat.

Bedrijfsprofiel

Borstkankervereniging Nederland (BVN, 6.000 leden) is een professionele patiëntenorganisatie voor iedereen die te maken heeft (gehad) met borstkanker en/of een erfelijke of familiaire aanleg voor borstkanker heeft. BVN streeft een optimale kwaliteit van zorg en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven na. Op het kantoor in Utrecht werken 13 medewerkers (10 fte). Daarnaast zijn zo’n 350 vrijwilligers in het hele land actief. Korte lijnen, een informele sfeer en betrokken medewerkers en vrijwilligers typeren de organisatie.

Lees hier de hele vacature >

Solliciteren:

  • Heeft u interesse? Dan ontvangen wij graag uw motivatie in een sollicitatiebrief + CV. Deze kunt u richten aan mevrouw M. Van Beest, beest@borstkanker.nl
  • De sluitingstermijn van deze vacature is 26 oktober 2018, 12.00 uur.
  • Gesprekken vinden plaats op vrijdag 2 november. De tweede gespreksronde vindt plaats op woensdag 14 november.
  • Mocht u vragen hebben n.a.v. deze vacature dan kunt u contact opnemen met AnneLoes van Staa, voorzitter van het bestuur. U kunt haar bereiken op het nummer: 06-28746263.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoekt u liever een toezichthoudende functie in de onderwijssector, sport- of culture sector, bekijk dan andere bestuurs- en toezichthoudende functies.

Naar BoardroomMatch!

BoardroomMatch, vacaturesite, bestuursfuncties, bestuurders, toezichthouders, RvT