Business Openers

Merkpositionering

In de woorden van Jim Collins, helpen wij onze klanten ‘from good to great’ door een goed gekozen merkpositionering samen te vatten in een handzaam model. Zo is het merk een kompas voor iedereen in de organisatie. Alle besluiten en al het handelen dragen dan direct bij aan wat de organisatie uniek en succesvol maakt.

Internal Branding

Internal Branding bestaat uit vier fasen en is een interactief proces waarbij medewerkers zelf denken over het merk en ermee aan de slag gaan. Business Openers heeft veel (praktijk)ervaring met het opzetten van dit proces en het faciliteren van workshops, het geven van trainingen, het organiseren en invulling geven aan Internal Branding evenementen en het ontwikkelen van interne communicatie.

Business Strategy

Veel ambitie, maar geen actie? Of juist veel actie, zonder visie? Alles doen en niets laten. Leven in de waan van de dag? Is één van deze symptomen herkenbaar in jouw organisatie? Wij helpen onze klanten door middel van OGSM plannen gestructureerd op 1 – jawel – A4 te krijgen.

Business Openers staat voor het waarmaken van ambities. Een OGSM traject van Business Openers leidt tot een helder en krachtig business plan dat eenvoudig vertaald kan worden naar afdelingen en medewerkers.

Brand Innovation

Wij helpen organisaties bij het inrichten van het innovatie proces en het definiëren van een juiste innovatie strategie. Van het generen van ideeën tot het valideren en realiseren; van het verbeteren van bestaande producten en diensten tot het realiseren van game changing business modellen, producten en diensten. Dit alles met een korte, krachtige aanpak.

Business Openers

Telefoon: 088-022 1800

Email: info@businessopeners.nl