De eerste gecertificeerde toezichthouders van 2020 zijn bekend!

gecertificeerde toezichthouders, prehistorisch dorp, eindhoven, certificering toezichthouders, bestuurders

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een feit! De eerste gecertificeerden van 2020 zijn officieel ingeschreven als gecertificeerd toezichthouder in het register van de Universiteit van Maastricht!

Mensen die toezichthouder/lid Raad van Toezicht (RvT) zijn of willen worden en die toezicht houden als een vak zien, laten zich (bij)scholen om effectief te zijn en te blijven! Hierbij gaat het om het geheel van vakkennis, beroepsvaardigheden en houding en gedrag dat nodig is om verantwoordelijkheden en taken als bestuurder of toezichthouder effectief te kunnen uitvoeren.

De gecertificeerden hebben daartoe onze Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders gevolgd die we in samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland- hebben georganiseerd.

De inschrijving als gecertificeerde toezichthouder van Maastricht University is een bewijs van professionaliteit voor bestuurders en toezichthouders die een rol in een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) serieus nemen. Zij investeren in kennis en kunde en zijn zich bewust zijn van hun -maatschappelijke- verantwoordelijkheden.

We waren te gast bij het Prehistorisch Museum en boften met het weer en het gastheerschap van Ward Rennen. Speciale dank voor de bijdrage aan het programma voor Hans Hoek en Yvonne van der Pol. Het was een mooie dag die uiteraard beklonken is met een glaasje Bubbels!

 

Datum: januari 2020

 

Zie hieronder enkele Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders die wij binnenkort organiseren!

[fusion_events cat_slug=”scholing” number_posts=”6″ columns=”3″ picture_size=”cover” class=”” id=””][/fusion_events]
2023-05-16T08:53:50+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant