gecertificeerd toezichthouder, lidrvtHet is een feit! De eerste gecertificeerden zijn officieel ingeschreven als gecertificeerd toezichthouder in het register van de Universiteit van Maastricht!

 

 

 

 

Mensen die toezichthouder/lid raad van toezicht zijn of willen worden en die toezicht houden als een vak zien, want net als besturen is ook toezicht houden een vak en dat vereist een regelmatige bijscholing om effectief te zijn en te blijven. Hierbij gaat het om het geheel van vakkennis, beroepsvaardigheden en houding en gedrag dat nodig is om verantwoordelijkheden en taken als bestuurder of toezichthouder effectief te kunnen uitvoeren.

De gecertificeerden hebben daartoe onze Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders gevolgd die we in samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics in het voorjaar -in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland- hebben georganiseerd.

De inschrijving als gecertificeerde toezichthouder van Maastricht University is een bewijs van professionaliteit voor bestuurders en toezichthouders die een rol in een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) serieus nemen. Zij investeren in kennis en kunde en zijn zich bewust zijn van hun -maatschappelijke- verantwoordelijkheden.

We waren te gast bij het PSV-Stadion en boften met het weer en het gastheerschap van Rene van der Kerkhof en Bert Verhoeff. Speciale dank voor de bijdrage aan het programma voor Frank van Attekum en Toine Gresel, Het was een mooie dag die uiteraard beklonken is met een glaasje Bubbels!

 

Datum: September 2019

 


Contact

Heb je vragen over het aanbod van PE activiteiten voor toezichthouders en bestuurders? Aarzel dan niet om contact met ons te zoeken!