coöperatie dela vacature bestuurssecretaris eindhovenDELA, al 80 jaar specialist in uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering, spaarverzekering en uitvaartverzorging

Binnen DELA heeft de afdeling bestuurszaken een spilfunctie op het gebied van corporate governance, compliance en juridische zaken. Zij adviseert en ondersteun
t het bestuur en de raad van commissarissen op beleidsmatig, bestuurlijk en juridisch gebied. Daarnaast adviseert en begeleidt de afdeling de hele organisatie voor wat betreft juridische vraagstukken. De afdeling bestuurszaken valt onder de directe verantwoordelijkheid van de bestuursvoorzitter van DELA. Binnen de afdeling zijn we op zoek naar een:

Bestuurssecretaris (32-40 uur per week)

De uitdaging: je zorgt ervoor dat je op adequate wijze ondersteuning biedt aan het bestuur, de raad van commissarissen en de algemene vergadering bij het uitvoeren van de bestuurlijke en toezichthoudende taken. Je bereidt de bestuurlijke en toezichthoudende vergaderingen voor, je notuleert bij deze vergaderingen, zorgt dat gemaakte afspraken nagekomen worden en houdt toezicht op de bestuurlijke en toezichthoudende werkzaamheden en besluitvorming. Je denkt mee over bestuurlijke vraagstukken en geeft vorm aan de besluitvormingsprocessen. Je bent de vraagbaak voor de diverse statutaire organen. Je rapporteert aan de manager bestuurszaken.

Het profiel: je bent gewend om zelfstandig te werken en neemt graag initiatief. Je bent analytisch en werkt nauwkeuring. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en je hebt een organisatie-brede blik. Voor deze uitdagende functie heb je:

  • een wo werk- en denkniveau;
  • een achtergrond als secretaris of beleidsadviseur;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • een juridische achtergrond is een pré.

Ons aanbod: de juiste kandidaat bieden wij een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende bedrijfsspaarregelingen en met de fitpas krijg je korting op sportfaciliteiten.

De procedure: je kunt reageren tot Kom je verder in de procedure? Dan volgt een assessment. Interne en externe kandidaten kunnen tegelijk op de vacature reageren.

Jouw reactie: herken jij jezelf als de ideale kandidaat? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper van Beers (Corporate Recruiter) via 040-2601473.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature bestuurder toezichthouder bestuurssecretaris