Met onderstaande bestuurscursussen bieden wij u eenvoudige handvatten aan waarmee u effectiever en slagvaardiger kunt besturen in deze snel veranderende tijd.

Want of u nu professioneel bestuurder bent of als vrijwilliger op een bestuurspositie bent aangeland:

Besturen is een vak! Het maakt in wezen niet uit of het nu een relatief kleine stichting of een grote brancheorganisatie, federatie, of beroepsvereniging met landelijke dekking is; Er worden eisen gesteld aan de taak- en rolvervulling van en door een bestuurder. De Nederlandse wetgever eist een behoorlijke taakvervulling; de veranderende maatschappelijke omgeving kan veeleisend en kritisch zijn; de media kan er bovenop springen als iets niet goed gaat; nieuws verspreidt zich razendsnel via bijvoorbeeld social media en de achterban heeft hoge verwachtingen.

Kortom, de uitdagingen zijn er, maar de risico’s ook!

Bestuurscursussen en Masterclasses helpen u daarom op weg naar een effectief besturen en toezichthouden van uw vereniging of stichting!

Op de vraag: “Weet u dan ook waar u mee te maken krijgt als u benoemd wordt als bestuurder of toezichthouder zijn onze bijeenkomsten een juist antwoord!


Bekijk de agenda hier >>

 

Wij verzorgen ook incompany trainingen voor uw bestuur of raad van toezicht!
Ik zoek voor onze bestuurders of toezichthouders een Incompany training >>