FBPN Nijkerk Patientenorganisaties vacature Bestuurslid

BESTUURSLID FBPN 

Heeft u ervaring en/of affiniteit met patiëntenorganisaties of andere non-profit organisaties en relevante bestuurservaring? Op dit moment is er bij FBPN een vacature voor de functie van bestuurslid. 

FBPN is een BTW vrije koepel (samenwerkingsverband) van op dit moment 14 aangesloten patiëntenorganisaties gevestigd aan de Stationsweg in Nijkerk.

Wij ondersteunen onze organisaties op administratief gebied maar ook beleidsmatig. FBPN staat garant voor professionele dienstverlening, hetgeen van groot belang is voor de continuïteit van onze organisaties. Onlangs is besloten het werkveld uit te breiden naar zorg- en welzijnsorganisaties.  

Na een bestuurstermijn van acht jaar treedt één van onze bestuursleden af. Het bestuur wil graag in contact komen met kandidaten voor deze functie. Voor meer informatie over de organisatie, taken en gewenste ervaring/vaardigheden voor deze functie verwijzen wij graag naar www.fbpn.nl/vacatures.

Voor nadere informatie kunt  u contact opnemen met Tonny van Diemen (voorzitter) tvandiemen@gmail.com of Jacqueline Kieft (bureauhoofd) info@fbpn.nl of 033 2471041. Reacties ontvangen wij graag vóór 15 mei via info@fbpn.nl.