November 2023

Weer een mooie nieuwe groep mensen is ingeschreven als gecertificeerd toezichthouder (lid Raad van Toezicht  / Raad van Commissarissen ) in het register van Maastricht University!

Het certificaat van Maastricht University is een bewijs van professionaliteit voor bestuurders en toezichthouders die een rol in een Raad van Toezicht (RvT) / Raad van Commissarissen (RvC) serieus nemen. Deze mensen hebben geïnvestereerd in kennis en kunde en zijn zich bewust zijn van hun -maatschappelijke- verantwoordelijkheden als Bestuurder of Toezichthouder.
Samen zorgen we er voor dat governance  bij organisaties professioneler wordt, want besturen en toezichthouden is een vak!

We waren te gast bij het BonnefantenMuseum waar we onder andere genoten hebben van kleinschalige solopresentaties waarin -lokale- kunstenaars verslag deden van recente ontwikkelingen in hun werk. Zoals de de eerste overzichtstentoonstelling ooit van topfotograaf Werner Mantz; Het perfecte oog… Een mooie parallel te trekken met het werk van een toezichthouder…? ?

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Ook belangstelling voor een van onze opleidingsprogramma’s voor Bestuurders en Toezichthouders?