Bestuurssecretaris

GGMD zoekt een:

BESTUURSSECRETARIS

Wij zoeken voor GGMD een enthousiaste en flexibele bestuurssecretaris. Omgevingssensitiviteit en beleidsontwikkeling zijn belangrijke competenties. Jij bent een stevige persoonlijkheid met countervailing power en bent je bewust van jouw rol als ‘spin in het web’. Kwaliteit leveren zit in jouw genen, daarnaast ben je proactief en breed geïnteresseerd, accuraat en faciliterend. Daarmee ben jij de geschikte sparringpartner voor de bestuurder.

Wat hebben we te bieden

  • Voor drie tot vier dagen per week
  • Aanstelling voor een jaar met uitzicht op vaste aanstelling
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. Inschaling zal plaatsvinden op basis van kennis en ervaring
  • Cursussen gebarentaal en dovencultuur
  • Een boeiende werkkring
  • Goede werksfeer in een team van gemotiveerde collega’s

Wat ga je als bestuurssecretaris doen?

Als bestuurssecretaris adviseer en ondersteun je de bestuurder, de Raad van Toezicht en staf bij bestuurlijke vraagstukken op het gebied van interne en externe strategische beleidsontwikkeling, wet- en regelgeving, zorginnovaties en de uitwerking van strategisch beleid. De bestuurssecretaris monitort de opvolging van handhaving van governance en compliance en is verantwoordelijk voor het vastleggen van RvT-vergaderingen. Naast monitoring wordt de follow up van gemaakte afspraken en actiepunten bewaakt. Heel specifiek verlangt de bestuurder dat de bestuurssecretaris een actieve en anticiperende rol speelt als haar adviseur en ondersteuner op het gebied van strategische beleidsontwikkeling en beleidsuitvoering.

Waar kom je te werken?

Je standplaats is Utrecht.

Ben jij dit?

Ben je een zelfstandig, verbindend, proactief persoon die zich gemakkelijk beweegt in een dynamische organisatie en helder en transparant is in de communicatie? Beleidsmatig en strategisch sterk en tegelijkertijd in staat inhoudelijk verschillende portefeuilles en aandachtsgebieden te overzien?

  • Aantoonbaar WO werk- en denkniveau en een relevante opleiding, een afgeronde rechtenstudie of bestuurskunde is een pré met een aantal jaren aantoonbare werkervaring in een dynamische en complexe werkomgeving. Ervaring op het gebied van, bijvoorbeeld, gezondheidswetenschappen of bedrijfskunde, is ook passend voor deze functie.
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je kennis hebt opgedaan van relevante wet- en regelgeving. Bij voorkeur in de gezondheidszorg.
  • Ervaring en/of affiniteit in de zorg en specifiek voor mensen met een auditieve beperking is een pre. Je functioneert naar eigen inzicht aan de hand van strategisch/tactische beleidskaders en projectopdrachten, waarbij je interpreteert en onderzoekt voordat u adviseert. Hierbij zijn jouw creativiteit en inventiviteit jouw sterke kant.
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wil je meer weten?

Over deze vacature kun je contact opnemen met Avril Veldhuizen, HR-adviseur via: 06-82208962 of via a.veldhuizen@ggmd.nl

Solliciteren

We ontvangen graag jouw sollicitatie voor 7 augustus 2020 via sollicitaties@ggmd.nl o.v.v. BEST2020

GGMD vindt ervaringsdeskundigheid belangrijk. Bent je doof of slechthorend? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.

Over GGMD 

Wij helpen mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben zo gezond en zelfstandig mogelijk te leven, zodat zij volwaardig en actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

GGMD biedt geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. Onze GGZ-tak werkt zowel voor volwassenen als voor kind & jeugd. Bij ons werken betrokken professionals die vanuit hun eigen deskundigheid begeleiding bieden aan de doelgroep. We ontwikkelen regelmatig nieuwe hulp- en dienstverlening, en investeren veel in de kwaliteit van de organisatie, de communicatie met doven en slechthorenden en de persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling van onze medewerkers. De hele organisatie telt ongeveer 200 medewerkers. Er wordt gewerkt vanuit vier regio’s en een landelijk team Kind & Jeugd. www.ggmd.nl