Bestuurssecretaris m/v

Heliomare is een veelzijdige organisatie die – in een sterk veranderende omgeving – mensen met een beperking ondersteunt met diensten op het gebied van revalidatie, speciaal onderwijs, arbeidsintegratie, bewegen en sport, uitgaande van de vragen en mogelijkheden van de cliënt. De organisatie telt ruim 1100 medewerkers en heeft meerdere locaties verspreid over met name Noord-Holland. De bedrijfsonderdelen worden door de tweehoofdige Raad van Bestuur aangestuurd, ondersteund door een managementteam Volwassenen, een managementteam Kind/Jeugd en de bestuursassistent. Heliomare is sterk in beweging om te anticiperen op de veranderende verwachtingen van de maatschappij. In verband met het vertrek van de huidige functionaris zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe

Bestuurssecretaris m/v voor max. 32 uur per week
met een juridische achtergrond

De functie
Als bestuurlijk specialist bent u binnen de staf werkzaam ten behoeve van de Raad van Bestuur en de bedrijfsonderdelen. U werkt in een tandem-functie met de bestuursassistent die een coördinerende rol heeft bij de planning en stroomlijning van de besluitvorming binnen Heliomare conform de Planning & Control cyclus, inclusief het voorbereiden van vergaderingen en (strategische) bijeenkomsten.

Gevraagd en ongevraagd geeft u advies op alle relevante beleidsterreinen. U kunt hierbij denken aan (externe) beleidsontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving, beleidsnotities, nieuw-/verbouwprojecten, contracten, richtlijnen, reglementen etc. Kortom u beweegt zich als een spin in het web.

U heeft een nadrukkelijke rol bij het strategisch verder ontwikkelen van Heliomare als netwerkorganisatie. Via uw rol bevordert en bewaakt u de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze doelgroep. U vertegenwoordigt de organisatie zowel in- als extern.

Als Bestuurssecretaris maakt u deel uit van de staf en het Management Team (MT). Daarnaast ondersteunt u de Raad van Bestuur op (juridische) dossiers in het contact met de Raad van Toezicht. Heliomare is momenteel bezig met een herijking van haar strategische koers om in te spelen op de interne ontwikkelingen en de veranderingen in de buitenwereld.

Wij vragen:
Een doortastende, kritische en enthousiaste jurist of anderszins adequaat academisch gevormde kandidaat die graag in een complexe instelling meedenkt en affiniteit heeft met de doelgroep van Heliomare. U bent stressbestendig en goed in staat in een sterk veranderende omgeving te opereren. Heliomare wordt geconfronteerd met overheidsombuigingen in zowel de zorg als het onderwijs. U bent in staat om kansen te zien en een positieve bijdrage te leveren. U bent een tactvolle en stevige persoonlijkheid. U ordent en denkt resultaatgericht. U bent sterk in politiek strategisch handelen. U hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en kunt goed in teamverband werken. U hebt ruime relevante werkervaring.

Meer achtergrondinformatie over het eisenprofiel vind u hier.

Wij bieden:
Een functie in een platte, informele organisatie waar u als Bestuurssecretaris een belangrijke ondersteuning voor de Raad van Bestuur en de bedrijfsonderdelen vormt en meewerkt aan de toekomst van een unieke organisatie met een uitgebreid dienstenaanbod voor de mens met een beperking. Salariëring vindt plaats in FWG-schaal 70 van de CAO-Ziekenhuizen, min. € 4.208 en max. € 6.345 bruto per maand bij een full-time dienstverband. Heliomare biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zie ook www.heliomare.nl.

Bent u geïnteresseerd?
Stuur of mail uw brief met cv vóór vrijdag 20 december a.s. onder vermelding van vacaturenummer V19-57 naar: dhr. A.G.L. Luiten, HR-manager, Postbus 78, 1940 AB Beverwijk. E-mail: werken@heliomare.nl

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer Luiten, tel. 088-920 8040.

Oriënterende gesprekken vinden plaats op dinsdag 7 januari 2020 in Wijk aan Zee.

De 2e gespreksronde vindt plaats op donderdag 9 januari 2020. Wij verzoeken kandidaten rekening te houden met deze data (een assessment zal onderdeel zijn van de wervingsprocedure en vindt plaats in week 3).

Reageer direct