Inschrijven Opleidingenregister

Registreer eenvoudig uw opleidingsinstituut voor opname in het Opleidingenregister van Bestuurderscentrum! Indien u uw opleidingsinstituut hier registreert,  dan bereikt u daarmee de doelgroep professionele bestuurders. De relevantie van de door uw instituut aangeboden opleidingen zijn het criterium dat Bestuurderscentrum toepast bij het al dan niet accepteren van de registratie.

  • Uw instituut wordt vindbaar voor professionele bestuurders
  • U wordt herkend en erkend als professionele opleidingsinstituut
  • Eenvoudig te registreren
  • Slechts € 95,= per jaar! (Exclusief BTW)
  • U vormt een onderdeel van een professionele netwerk
  • Biedt uw instituut omzetkansen

Uw gegevens opvoeren:

Gegevens Contactpersoons

Voorletters*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geslacht* ManVrouw
E-mail*
Telefoonnummer
Mobiel
Functie

Gegevens van uw organisatie

Organisatie
Plaats het logo van de organisatie
U geeft met plaatsing van dit logo aan dat u bevoegd bent tot gebruik van dit logo en vrijwaart Bestuurderscentrum.nl en boardroommatch.nl van alle auteursrechtelijke aanspraken bij gebruik op onze sites! Eisen logo: JPG, PNG of Gif. Niet groter dan 6 MB

Aantal werkzame personen

Website
Bedrijfsomschrijving

Uw instituut biedt de volgende opleidingen/trainingen aan:

Opleidingenomschrijving
Opmerkingen

Voorwaarden

Ik ga akkoord met de registratiekosten van € 95,= exclusief BTW per jaar.*
Ik heb de Algemene voorwaarden adverteren van diensten, goederen, bijeenkomsten en/of opleidingen gelezen en ga hiermee akkoord.*
Ik heb het privacystatement gelezen en ga hiermee akkoord.*
De Algemene voorwaarden adverteren van diensten, goederen, bijeenkomsten en/of opleidingen vindt u als link onder aan deze pagina en als link in deze zin. Indien u op deze link Algemene voorwaarden adverteren van diensten, goederen, bijeenkomsten en/of opleidingen drukt, opent er een nieuwe pagina, zodat dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
Het privacystatement vindt u als link onder aan deze pagina en als link in deze zin. Indien u op deze link drukt, opent er een nieuwe pagina, zodat dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
* Verplichte velden