khnKoninklijke Horeca Nederland zoekt een ondernemende, resultaatgerichte en verbindende

Algemeen Directeur m/v

KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Wij verbinden de Nederlandse horeca om samen en individueel ondernemend te zijn en de beste gastvrijheid te kunnen bieden aan hun gasten. Onze ambitie is om de autoriteit voor de Nederlandse horeca te zijn: voor horecaondernemers, hun medewerkers en andere stakeholders. En daar hoort een servicegerichte organisatie bij die relevante producten en diensten aanbiedt aan leden en – onder andere voorwaarden – aan niet-leden.

Wat gaat u bij KHN doen?

KHN is op zoek naar een algemeen directeur (m/v) die als eindverantwoordelijke leiding geeft aan het kantoor van KHN dat de vereniging ondersteunt en faciliteert. Als directeur vertaalt u de ambities van KHN naar concrete doelstellingen en zorgt u voor een succesvolle uitvoering. De landelijk voorzitter is het boegbeeld van de vereniging, maar we verwachten ook van u dat u de organisatie extern vertegenwoordigt.

Uw profiel

Wij zoeken een ondernemende, resultaatgerichte directeur met hart voor de vereniging. Als leider weet u te inspireren, delegeren, faciliteren en coachen. U hebt ervaring met het aansturen van veranderingsprocessen en beschikt over een academisch werk- en denkniveau. U weet op een verbindende manier sturing te geven aan de medewerkers op het kantoor van KHN. Zodat we als branchevereniging ook in de toekomst meerwaarde kunnen leveren aan onze leden en klanten.

Geïnteresseerd?

Lees het functieprofiel. Met vragen kunt u contact opnemen met Agnes Holtjer, secretaris van het Landelijk Bestuur. Uw sollicitatie kunt u tot 22 november a.s. sturen naar KHN, t.a.v. het Landelijk Bestuur / Agnes Holtjer, email: a.holtjer@khn.nl

Een assessment kan deel uit maken van de procedure. Uiteraard wordt uw reactie vertrouwelijk behandeld.

 

Over KHN

KHN is de branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. Dat is twee derde van iedereen die werkzaam is in de horeca in Nederland.

Samen met 244 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendigere horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat.
KHN geeft de horeca power!

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.