Wissenraet Spaendonck Tilburg kennispartner bestuurderscentrum bijeenkomstenKennis delen is de kern en de kracht is van ons netwerk. Met elkaar willen we een maatschappelijke beweging stimuleren om besturen van brancheverenigingen, beroepsorganisaties en stichtingen professioneler te maken door initiatieven van bestuurders en kennispartners te ondersteunen en te delen.

 

Wissenraet Van Spaendonck is een nieuwe kennispartner.
We zijn dan ook blij dat Wissenraet Van Spaendonck uit Tilburg zich als kennispartner bij Bestuurderscentrum heeft aangesloten. Wissenraet van Spaendonck gaat interessante content leveren en bijeenkomsten organiseren voor bestuurders van brancheorganisaties en beroepsverenigingen. De eerste bijeenkomst zullen we eerdaags communiceren.

Meer over Wissenraet Van Spaendonck.
Wissenraet Van Spaendonck adviseert en ondersteunt ruim 100 branche- en werkgeversorganisaties in de zakelijke dienstverlening, arbeidsmarkt, industrie, handel en zorg & welzijn. Belangenbehartiging, communicatie, keurmerken, collectieve inkoop, opzetten van opleidingen, beleidsondersteuning en secretariaatsvoering zijn daarbij de kerndiensten.

Website: https://www.vanspaendonck-wispa.nl

 

Publicatie: 3 april 2018