Bestuurstrainingen Goed besturenHet vinden van bestuursleden is voor veel verenigingen en stichtingen een lastige uitdaging. Een landelijke trend. Natuurlijk kunt u uw eigen netwerk benaderen of dat van -de leden van- uw bestuur, maar daarmee krijgt u niet altijd de juiste secretaris, penningmeester, bestuurder of toezichthouder.

In deze tijd is het werven van bestuurders, voorzitters of toezichthouders geen sinecure. Immers, de Nederlandse wetgever eist een behoorlijke taakvervulling en de veranderende maatschappelijke omgeving kan veeleisend en kritisch zijn.

 

Uw topvacature in de juiste doelgroep“

Al meer dan 10 jaar zijn er bij Bestuurderscentrum.nl mensen aangesloten met een passie voor besturen en/of toezicht houden. Mensen met bestuurlijke kwaliteiten die op de hoogte zijn van good governance, kunnen verbinden en oog hebben voor de strategische en bestuurlijke-politieke context. Mensen die kunnen besturen of toezicht houden bij een non-profit organisatie; Dat betekent dat u een vacature voor een bestuurs- of toezichthoudende functie altijd in de juiste doelgroep plaatst! Door gebruik te maken van onze dienstverlening bereikt u meer dan 12.000 potentiële en professionele bestuurders en toezichthouders per maand. Gaat u ook gebruik van ons netwerk maken?

Mogelijkheden om bestuurskandidaten te werven:

 

U kunt ook uw vacature of de advertentietekst samen met een logo van de organisatie (GIF/JPEG) naar info@bestuurderscentrum.nl sturen en wij plaatsen de vacature voor u. Geef wel even aan voor welke keuze u opteert!