Privacystatement van Bestuurderscentrum

Dit is de privacystatement van Bestuurderscentrum en haar onderliggende labels.

Bestuurderscentrum -gevestigd aan de Hoefsmid 21, 5272 RL Sint Michielsgestel- is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacystatement.

In deze verklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij in ons contact met u verkrijgen. Bestuurderscentrum voldoet aan de bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). Heeft u vragen hierover, dan helpen wij u graag. U kunt ons bereiken via info@bestuurderscentrum.nl

 

Verzamelde persoonsgegevens

Wij doen ons uiterste best om uw gegevens te beschermen. Wij hebben persoonsgegevens nodig om onze dienstverlening richting u te waarborgen. Bestuurderscentrum verwerkt deze persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Bestuurderscentrum verwerkt gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het verlenen en factureren van onze diensten in het kader van bijeenkomsten en vacatures;
  • Afhandeling van uw opdrachten en u informeren over het verloop daarvan;
  • Het treffen van maatregelen om de dienstverlening te verbeteren en het verstrekken van informatie of aanbiedingen.

We verwerken persoonsgegevens bij de volgende activiteiten:

  • Om uw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat u een product of dienst hebt afgenomen.
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die u heeft afgenomen.
  • Om u te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die u eerder hebt afgenomen.
  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor u zich hebt aangemeld. Hiervoor kunt u zich altijd afmelden via een link in de mail.

Minderjarigen

Bestuurderscentrum heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van personen die jonger zijn dan 18 jaar. We bieden daarom ook geen diensten aan minderjarigen. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op. Wij verwijderen dan deze informatie.

Beveiliging

Bij gegevensoverdracht gebruiken wij het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in verbinding met een 128/256-Bit-versleuteling. Deze techniek biedt de hoogste veiligheid en wordt daarom bijvoorbeeld ook door banken gebruikt voor gegevensbeveiliging tijdens online bankieren. Alle door ons aangeboden betalingswijzen zijn door de bovengenoemde standaard uitgebreid beveiligd. Dat uw gegevens versleuteld verzonden worden ziet u aan het symbool van een sleutel of gesloten slot in de statusbalk van uw browser.

Gegevens van websitebezoek

Wij ontvangen gegevens die wij krijgen op basis van uw bezoek aan onze website. Voorbeelden hiervan zijn cookies. Deze gegevens gebruiken wij om een beter beeld te krijgen van onze klanten en om onze dienstverlening en website te ontwikkelen en aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Op de site gebruiken wij Google Analytics om de werking van de site te kunnen analyseren en om het rendement van verkeersbronnen te kunnen meten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van enkele cookies. Zie voor meer uitleg over cookies onze cookieverklaring. Onze cookieverklaring.

Sociale deelmogelijkheid

Op onze websites zijn knoppen opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Deze knoppen werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, Google en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Bewaartermijn gegevens

Zodra u uw dienstverlening bij ons eindigt dan bewaren wij sommige gegevens op basis van de wettelijke bewaartermijn. Wij verwijderen gegevens die niet meer nodig zijn. Na de wettelijke bewaartermijn vernietigen wij alle gegevens.

Delen met anderen

Bestuurderscentrum verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en u hierover geïnformeerd bent of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp).

Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Bestuurderscentrum verwerkt, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Bestuurderscentrum behandelt uw verzoek binnen 4 weken.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan:

Bestuurderscentrum
Inzageverzoek Wbp
De Hoefsmid 21
5272 RL  SINT-MICHIELSGESTEL

Om misbruik te voorkomen en er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door uzelf is gedaan, vragen wij u om uzelf adequaat te identificeren. Wij vragen u een kopie van uw identiteitsbewijs. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek .

We willen u er op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Tot slot

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Bestuurderscentrum. Wij moeten u erop wijzen dat Bestuurderscentrum niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, die via een link op onze website(s) bereikbaar zijn.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Dit zal slechts gebeuren indien de wetgeving nieuwe of aanvullende eisen stelt. Bestuurderscentrum wil zich aan de wetgeving houden en wil nadrukkelijk geen misbruik van uw gegevens maken. Eventuele wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina.

Mei 2018