Wij zoeken een Bestuurssecretaris voor BPF Schilders

Jouw functie

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de organisatie van bestuurs- en/of commissievergaderingen. Je ondersteunt het bestuur en/of de commissies van het pensioenfonds op inhoudelijk, procesmatig en logistiek gebied. Je bent verantwoordelijk voor een of twee commissies, waarvoor je samen met de voorzitter de agenda bepaalt. Deze vergadering bereid je voor en werk je uit en zet je vervolgens uit binnen PGGM en zorgt voor een goede voorbereiding van de besluitvorming, inclusief voorleggers. Ten behoeve van de formele afhandeling en opvolging van de genomen besluiten, stel je duidelijke en beknopte verslagen en actielijsten op, communiceer je de genomen besluiten, verzorg je de opvolging en zorg je voor een geordend en toegankelijk archief. Je bent zelfwerkzaam en kan zelf de prioriteiten in je eigen werkzaamheden bepalen (binnen het door het bestuur vastgestelde vergaderschema). Affiniteit met de inhoudelijke dossiers van de commissies is een pré, daarbij kun je denken aan één of meerdere van de volgende vakgebieden: vermogensbeheer, governance & risicomanagement, en pensioenbeheer.

Jouw afdeling

Je gaat fulltime aan de slag op de afdeling Institutional Relations bij Institutional Business. Daar kom je in een team van andere secretarissen, accountmanagers en medewerkers die actief zijn op het gebied van klantbediening. Voor jouw werkzaamheden maak je onderdeel uit van het accountteam voor BPF  Schilders en werk je nauw samen met 3 andere secretarissen en 2 accountmanagers.

Profiel

  • Je herkent jezelf als een spin in het web;
  • Je bent verantwoordelijk voor de verslaglegging van de vergaderingen en het bewaken van de follow-up van actiepunten;
  • Je bent zeer klant- en servicegericht en hebt aantoonbare affiniteit met (financiële) dienstverlening;
  • Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig, geen 9-tot-5 mentaliteit
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent initiatiefrijk en accuraat
  • Je bent een verbindende persoonlijkheid die in staat is om op alle niveaus vertrouwen en draagvlak te creëren
  • Je bent discreet, integer, proactief en daadkrachtig
  • Pensioenkennis is een pré
  • Aantoonbare werkervaring als bestuurssecretaris, bij voorkeur in de pensioenbranche

 

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en marktconforme arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving (of op duurzame wijze) te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

 

Meer weten?

Neem dan per whatsapp of via de mail contact op met Harriët Koster, Recruiter. (06 20518407 – Harriet.Koster@pggm.nl).

SOLLICITEER >>

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.