Whiplashstichting, hilversum, vacature, bestuurslid, bestuurssecretaris, secretaris, bestuurslidDe secretaris maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur van onze stichting. Als secretaris bent u verantwoordelijk voor het organiseren en het voorbereiden van de bestuursvergaderingen en de uitvoering van bestuursbesluiten. 

 

Taken:
Het opstellen van de uitnodiging, de agenda en de bijbehorende stukken van de bestuursvergaderingen, de vastlegging van vergaderingen en het bijwerken van de actielijst. Ook bewaakt de secretaris de voortgang van (lopende of te implementeren) werkzaamheden, o.a. het naleven van opgenomen activiteiten in het activiteitenplan. Als secretaris onderhoudt u het contact met het secretariaat en voert u functioneringsgesprekken uit. 

Wij zoeken…
We verwachten van bestuursleden betrokkenheid, enthousiasme, daadkracht en een hands-on aanpak om ervoor te zorgen dat onze stichting goed functioneert. Het beschikken over goede contactuele en communicatieve vaardigheden om mensen te inspireren en te binden, goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en organisatorisch vermogen zijn een vereiste. Wij vinden een positief-kritische houding, strategisch denk- en werkniveau, snel en proactief handelen en affiniteit met werken op vrijwillige basis belangrijk. Bestuurlijke ervaring alsmede kennis van whiplash en het werkveld is een pre (zorg of patiëntenbeweging).

Het bestuur vergadert zo’n 8 keer per jaar (tijdstip en locatie in overleg, centraal in het land gelegen). Daarnaast wordt van bestuursleden verwacht aanwezig te zijn op de jaarlijkse vrijwilligersdag en de jaarlijkse informatiebijeenkomst.

De overige werkzaamheden zijn in eigen tijd in te delen 

Wat biedt de WSN?
De functie is onbezoldigd. De WSN biedt een vergoeding van gemaakte reis- en onkostenvergoeding. Het kantoor van de WSN is centraal gelegen (Hilversum), en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Wij werken graag informeel met elkaar en onderhouden korte lijntjes. Wij bieden de mogelijkheid om uw vaardigheden uit te breiden middels cursussen via een ondersteunend bedrijf voor patiëntenorganisaties, om zo optimaal uw functie invulling te geven. 

Is uw interesse gewekt?
Stuur dan uw motivatiebrief met CV naar onze vrijwilligerscoördinator, via vrijwilligers@whiplashstichting.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.