Voor de toekomst van onze leerlingen willen wij echt het verschil maken. Scholen aan Zee werkt daarom aan een aantrekkelijk leerklimaat, talentontwikkeling, leermotivatie, kansengelijkheid en maatwerk. Scholen aan Zee staat aan de vooravond van een koerswijziging gericht op een nieuwe schoolplanperiode waarbij de omslag gemaakt wordt van zelfstandige categorale scholen naar een samenhangende en lerende brede scholengemeenschap. Wij verzorgen voor ca. 2.300 leerlingen voortgezet onderwijs van vmbo-basis tot en met gymnasium en onderwijs voor anderstaligen. Wij bouwen aan een nieuwe organisatiecultuur waarin open communicatie, professionaliteit en een dienstverlenende houding belangrijke waarden zijn, waardoor de onderlinge samenwerking wordt versterkt.

 

Scholen aan Zee is met ingang van 1 augustus aanstaande op zoek naar een 

BESTUURSSECRETARIS
(0,6 – 0,8 fte)

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en verbindende bestuurssecretaris die zich makkelijk beweegt in een dynamische onderwijsorganisatie als de onze. Als bestuurssecretaris ben je de linking pin tussen bestuurder, directie, medezeggenschapsraad, raad van toezicht en leerlingenraad. Je bent zowel beleidsmatig als strategisch sterk. Je bewaakt de agendering van strategische onderwerpen en tijdige uitvoering van acties in het kader van good governance, daarnaast geef je sturing aan de onderwijskwaliteitszorg op bestuursniveau. Naast bestuurlijke kennis, heb je ook een visie op en kennis van onderwijs en onderwijskwaliteitsbeleid. 

Je bent vaardig in het opstellen van beleidsadviezen, redigeren van teksten en vormgeven van adequate communicatie. Je bent voldoende op de hoogte van maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen in het onderwijs en in onze regio. Samen met onze andere collega’s wil je je steentje bijdragen om de jeugd van Den Helder en omgeving het beste onderwijs te geven.

De bestuurssecretaris die wij zoeken heeft een aantoonbaar WO werk- en denkniveau en een relevante opleiding op het terrein van bestuurskunde en/of onderwijskunde of vergelijkbaar. Je hebt bij voorkeur drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. 

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een prachtige woon- leef- en werkomgeving! Daarnaast biedt Scholen aan Zee je de mogelijkheid jezelf verder te ontplooien. De functie is ingedeeld in schaal 12 van de vigerende cao vo en kent daarbij een interessante vakantie- en verlofregeling en een goede eindejaarsuitkering.

Heb je naar aanleiding van al deze informatie nog vragen, bel dan met Reinier de Voogd, voorzitter college van bestuur, telefoonnummer 0223- 540300.

Solliciteren kan via de knop “solliciteren” t.a.v. Suzanne van Acquooij, Hoofd HRM.

De sluitingsdatum van de vacature is 23 juni 2019. 

Word deelnemer van het Bestuurdersnetwerk! Sluit ook aan en schrijf u nu gratis in voor de Nieuwsbrief!

nieuwsbrief bestuurderscentrum bestuurders verenigingen stichtingenWilt u ook deelnemer worden van het Bestuurdersnetwerk? Schrijf u dan -gratis- in voor de  maandelijkse nieuwsbrief van Bestuurderscentrum.

U ontvangt tevens persoonlijke uitnodigingen voor de bijeenkomsten van bestuurderscentrum.

U kunt bovendien kiezen voor een uitbreiding met de Vacature-Alert. U ontvangt dan wekelijke een overzicht van alle nieuwe vacatures van bestuurs- en toezichthoudende functies op Bestuurderscentrum èn BoardroomMatch, de vacaturesite voor professionele bestuurders.

Ik meld mij aan!