De nieuwe fusiestichting SPOM/Oeverwal zoekt met ingang van
1 januari 2020 een voorzitter voor de Raad van Toezicht. Het fusieproces is met personeel, ouders, GMR en RvT afgerond. Een aanvraag voor toestemming voor de fusie ligt nu bij OCW. De nieuwe statuten moeten nog worden vastgesteld en goedgekeurd. Vanaf de zomervakantie 2019 zal gestart worden met de voorbereidingen voor de inrichting van de nieuwe stichting.

Samen hebben SPOM en Oeverwal 23 (katholieke en openbare) basisscholen, waarvan twee scholen voor speciaal basisonderwijs, gelegen in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. De scholen zijn autonoom met betrekking tot de onderwijskundige invulling van het onderwijs. Circa 400 medewerkers verzorgen het basisonderwijs aan ruim 4.500 leerlingen. De dagelijkse leiding is in handen van het College van Bestuur. Gezien de onderwijspositie in de regio heeft de stichting een belangrijke regionale functie en  hecht zij aan maatschappelijk partnerschap.

Het volledige profiel voor de voorzitter kunt u HIER downloaden.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Word deelnemer van het Bestuurdersnetwerk! Sluit ook aan en schrijf u nu gratis in voor de Nieuwsbrief!

nieuwsbrief bestuurderscentrum bestuurders verenigingen stichtingenWilt u ook deelnemer worden van het Bestuurdersnetwerk? Schrijf u dan -gratis- in voor de  maandelijkse nieuwsbrief van Bestuurderscentrum.

U ontvangt tevens persoonlijke uitnodigingen voor de bijeenkomsten en geaccrediteerde Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders.

U kunt bovendien kiezen voor een uitbreiding met de Vacature-Alert. U ontvangt dan wekelijke een overzicht van alle nieuwe vacatures van bestuurs- en toezichthoudende functies op Bestuurderscentrum èn BoardroomMatch, de vacaturesite voor professionele bestuurders.

Ik meld mij aan!