bestuursvacatures brancheorganisaties verenigingenHet vinden van bestuurders of toezichthouders is voor veel brancheorganisaties, beroepsverenigingen en stichtingen een lastige uitdaging. Natuurlijk kunt u uw eigen netwerk benaderen of dat van -de leden van- uw bestuur, maar daarmee krijgt u niet altijd de juiste secretaris, penningmeester, voorzitter of toezichthouder.

In deze tijd is het werven van bestuursleden, voorzitters of toezichthouders geen sinecure. Immers, de Nederlandse wetgever eist een behoorlijke taakvervulling en de veranderende maatschappelijke omgeving kan veeleisend en kritisch zijn.

Bestuurdersnetwerk
Al meer dan 10 jaar zijn er bij Bestuurderscentrum.nl mensen aangesloten met een passie voor besturen en/of toezicht houden. Mensen die willen besturen of toezicht houden, maar ook mensen die Besturen, Raden van Toezicht en Raden van Bestuur kunnen ondersteunen en adviseren. Mensen met bestuurlijke kwaliteiten, die op de hoogte zijn van good governance, kunnen verbinden en oog hebben voor de strategische en de bestuurlijk-politiek context. Mensen die tevens ook een goede sparringpartner voor uw directeur kunnen zijn.

Door gebruik te maken van ons netwerk bereikt u meer dan 12.000 potentiële en professionele bestuurders en toezichthouders per maand.

Upgrade BoardroomMATCH
Via BoardroomMATCH maakt u optimaal gebruik van het Bestuurdersnetwerk. BoardroomMATCH is de vacaturesite voor professionele bestuursondersteuners (verenigingsmanagers, directiesecretarissen, bestuurssecretarissen), bestuurders (directeuren, voorzitters, penningmeesters, secretarissen, bestuursleden) en toezichthouders (leden voor de Raad van Toezicht, leden van de Raad van Commissarissen) in het maatschappelijke domein en ontwikkeld door Bestuurderscentrum.nl.

U kunt bij BoardroomMatch terecht als u een bestuursondersteunende functie, bestuursfunctie- of een toezichthoudende functie zoekt of als u een vacature voor een bestuurs- of toezichthoudende wilt aanbieden. Gaat u ook gebruik van het Bestuurdersnetwerk maken? Wij zien uit naar uw bezoek!

https://BoardroomMATCH.nl