Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

LUSTRUM! De 10e Bestuurders Golfdag! Daar wilt u bij zijn!

Focus leidt tot resultaat!

De Bestuurders Golfdag is een geheel verzorgde relatiedag voor directeuren, bestuurders en toezichthouders van maatschappelijke organisaties (brancheorganisaties, beroepsverenigingen en stichtingen) en wordt georganiseerd door Bestuurderscentrum en leden van de Raad van Advies. U hoeft niet te kunnen golfen om deel te nemen aan deze dag!

 

Samen lijnen we op voor de vooruitgang van onze organisatie en het belang van onze stakeholders!

U ontmoet tijdens dit tweede lustrum andere ondernemende en sportieve directeuren, bestuurders en toezichthouders die je normaal gesproken niet ontmoet binnen je eigen branche. Bestuurders en toezichthouders met verschillende achtergronden en expertises! U legt hierdoor andere bestuurscontacten en wisselt kennis en ervaringen uit over besturen, leiderschap of toezicht houden!

Uit ervaring kunnen we zeggen dat we unieke en waardevolle verbindingen voor u tot stand brengen die aansluiten bij uw behoefte. Als spin in het web van het netwerk zijn wij in staat branche-overstijgende verbindingen te leggen die kunnen leiden tot innovatie, inspiratie, samenwerkingsverbanden en/of business!


Programma

Het programma start in principe om 12.30 uur, tenzij u kiest voor het 18 holes arrangement. Dan start u iets eerder!

* 12.30 uur Ontvangst 9 holes spelers l lunchbuffet
* 14.00 uur Start programma 9 holes wedstrijd
* 14.00 uur Masterclass/clinic-ers (voor de niet-golfers).
* 17.00 uur Binnenkomst alle spelers, netwerkborrel, aansluitend BBQ buffet.

Wij verzorgen halverwege het programma baancatering.
Ook is er voor elke categorie een mooie prijs te winnen.

 

Mogelijkheden

We bieden u een goed verzorgde middag aan waarbij u kunt kiezen uit onderstaande opties:
* U kunt individueel 9 of 18 holes spelen.
* U kunt uw eigen team van bestuurders samenstellen.
* U heeft geen ervaring, maar u kunt als starter wel een clinic volgen.
* U heeft al eens een clinic gevolgd. Dan kunt u bij ons een stapje verder gaan.


Kosten

* Kosten voor het 18 Holes-arrangement bedragen € 155,-
* Kosten voor het 9 Holes-arrangement, de Clinic / Masterclass bedragen € 125,-.

 

Locatie in Brabant!
Wij zijn dit jaar te gast bij Golfpark de Haenen te Teteringen (nabij Breda).

Golfpark De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers en poelen is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau.

Golfpark De Haenen is een openbaar landgoed. Het kunstpark, de mooie landschappen en de rijke historie maken dit golfpark uniek.

Uiteraard laten wij dit tweede lustrum niet zomaar aan ons voorbij gaan. Het wordt een bijzondere dag!

 

Schrijf u in om deze geheel verzorgde netwerkmiddag niet te missen! (incl. lunch, koffie, greenfees, prijzen, borrelhapjes en diner).

 

Bij inschrijving voor Golfdag gelden de algemene voorwaarden voor deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl.

 

[button link=”https://p.easydus.com/data/project/79b789b9-fd4d-47ec-8af6-abbd93a9495b?sig=SqWdLBP-dOltqVTwEWv4vaaWGI0I78SAvXiE9A” color=”default” size=”” stretch=”default” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”#EF8B40″ bevel_color=”#EF8B40″ border_width=”” icon=”” icon_position=”” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”” animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Inschrijven![/button]