Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Met het eerste jaar van de AVG achter de rug is het tijd om de balans op te maken. Wat vond er het afgelopen jaar plaats? Welke wijzigingen zijn er doorgevoerd? En wat doet de Autoriteit Persoonsgegevens momenteel? Zit de Autoriteit Persoonsgegevens stil of niet?

Dick van Deventer en Daphne Jerphanion van Valegis Advocaten nemen u mee in het eerste jaar van de AVG in de interactieve workshop “AVG: een jaar later”.

Voor wie de regelgeving niet meer helemaal vers op het netvlies heeft geven zij eerst een kleine opfriscursus, waarna ze bespreken waar organisaties in het afgelopen jaar zoal tegenaan zijn gelopen. Welke wijzigingen zijn er doorgevoerd? En wat doet de Autoriteit Persoonsgegevens momenteel? Zit de Autoriteit Persoonsgegevens stil of niet? Verder gaan zij in op de actualiteiten in privacyland. Gedurende de workshop zelf, maar uiteraard ook na afloop bij de borrel is er ruim de tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

 

Programma

14:00: Inloop
14:15: Start workshop, introductie
14:30: Hoe zat het ook alweer?
15:00: Praktijk: hoe weet u of de AVG goed wordt toegepast in uw organisatie en welke documenten dient u op te stellen?
16:00: Actualiteiten
17:00: Einde, borrel

 

Over de sprekers:

Wie is Dick van Deventer

Dick Deventer, avg, bestuurderscentrum

Dick is een ervaren arbeidsrecht- en privacyrecht advocaat. Hij is werkzaam binnen een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk. Ook Dick adviseert ondernemingen over hun privacybeleid en helpt hen bij het opstellen van de relevante documentatie in dat kader. Daarnaast adviseert en procedeert hij veelvuldig omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht. Hij verzorgt ook bijeenkomsten over Privacy voor ondernemingsraden.

 

 

 

Wie is Daphne Jerphanion

Daphne Jerphanion en Carolien Brederije van Valegis Advocaten verzorgen bij Bestuurderscentrum de inspiratiesessie over Privacywetgeving voor bestuurders en toezichthouders.

Daphne is sinds 2011 advocaat en legt zich toe op het ondernemingsrecht in brede zin, waarbij zij speciale aandacht heeft voor het privacyrecht. Zij adviseert ondernemingen over het door hen te voeren privacybeleid en helpt hen bij het opstellen van verwerkingsovereenkomsten, privacy statements en andere documenten en contracten die zij in dat kader nodig hebben. Ook geeft zij met regelmaat workshops over dit onderwerp. Daphne beschikt over het certificaat CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) en zij is lid van de Vereniging Privacyrecht en van de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

 

Doelgroep:
Bestuurders, toezichthouders (RvT/RvC) en directeuren.

 

Kosten
Geen (bij annulering of no-show worden wel organisatie kosten in rekening gebracht).

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 75 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

 


De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!

   Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden