Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

As Lodewijk rightly said, retention is the single most important thing for growth.

 

Lodewijk Klootwijk is chief executive van de European Golf Course Owners Association (EGCOA). Deze organisatie vertegenwoordigt 14 nationale verenigingen van eigenaren en meer dan 900 cursussen in 21 landen in Europa. De vereniging werd opgericht in 2004 en heeft drie hoofddoelen: Grow het spel van de Golf, het vertegenwoordigen van de Golfbaan eigenaars op Europees niveau en het professionaliseren van de golf-business.

De European Golf Course Owners Association (EGCOA) heeft een afwijkende visie ontwikkeld voor de groei van de golfsport. Deze visie blijkt zeer bruikbaar voor branche- en beroepsorganisaties: ook zij hebben leden die het liefst geboeid en gebonden moeten worden.

Lodewijk laat zien hoe zij tot hun visie zijn gekomen en hoe de geleerde lessen uit de tribale samenlevingen eenvoudig zijn toe te passen op allerlei verenigingen en dus ook uw vereniging!  U gaat met uw medebestuurders aan de slag met het vertalen van theorie in praktisch toepasbare ideeën.

 

Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur: Presentatie

17.00 uur: korte pauze
17.15 uur:  Praktijkervaringen

18.00 uur: Start Borrel

 

Doelgroep
Directeuren, bestuurders, voorzitters en leden van Raden van Toezicht (RvT) van maatschappelijke organisaties en ondernemingen op het snijvlak van publiek en privaat. (brancheorganisaties, beroepsverenigingen en stichtingen)

 

Kosten
Geen deelnemerskosten

De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!

Inspiratiesessies worden verzorgd door kennispartners en ervaren bestuurders. Door de brede belangstelling in 2016 hebben we er ervoor gekozen om deze inspiratiesessies ook in 2017 voorlopig gratis toegankelijk te houden. Op deze wijze willen we bestuurders op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met onze organisatie!

 

Wel annuleringskosten
Let op! Deelname is gratis, echter er worden wel kosten voor u gemaakt. Daarom worden er bij uw annulering wel organisatiekosten bij u in rekening gebracht.

Bij annulering tot een week voor aanvang wordt u € 45,- (excl. BTW) organisatiekosten in rekening gebracht. Na deze tijd of bij no show bent u € 95,-  (excl. BTW)  verschuldigd aan organisatiekosten. Bij onverhoopte verhindering van deelname is het – in overleg – mogelijk dat uw gereserveerde plaats wordt ingenomen door een vervanger. Er worden dan in dat geval geen organisatiekosten in rekening gebracht. Annulering van uw deelname aan deze Inspiratiesessie is uitsluitend schriftelijk (per post of e-mail) mogelijk.

 

Beperkte plaatsen
De Inspiratiesessies worden goed bezocht, goed beoordeeld en dus van een goed niveau. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 15 personen! Wees er daarom snel bij. VOL = VOL. U kunt zich tot 6 maart 2017 aanmelden.
Wilt u meer weten over tribale samenlevingen en hoe u hierdoor met een andere, nieuwe blik naar leden van de eigen organisatie kunt kijken, dan mag u deze Inspiratiesessie niet missen!  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden