Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Elke verenigingsbestuurder is op zoek naar inventieve manieren om zijn of haar achterban meer te betrekken. En dat in een tijd waarin aan de ene kant het klassieke lidmaatschapsmodel onder druk staat, terwijl online de ‘communities’ als paddestoelen uit de grond schieten.

Maar de ogenschijnlijk snelle veranderingen hierbij leiden voor velen toch nog altijd tot een worsteling. Van Snapchat tot Pinterest, van Twitter tot Facebook en van Whatsapp tot Instagram. Bijna niets is er zo veranderlijk als socialmedia kanalen. Dat bleek in 2016 wel. Verschuivingen die voor uw social media strategie enorm relevant zijn.
• Op welke platformen moeten we aanwezig zijn?
• Hoeveel tijd en geld moet ik er in steken?
• Hoe meet ik of het succesvol is?
• En wat moet ik doen om mijn leden er actief op te krijgen?

In deze energieke en interactieve inspiratiesessie onthult spreker, auteur en social media expert Gerrit Heijkoop de werkelijke kracht van social media. U krijgt praktische tips, ervaart wat de valkuilen zijn en ontdekt welke fundamentele principes leiden tot succes bij uw vereniging. Maak bovendien gebruik van de ruimte om uw eigen specifieke vragen in te brengen.

Twijfelt u nog? Als klap op de vuurpijl gaan alle deelnemers naar huis met de inmiddels bekroonde managementroman ‘Trending Topic’ van Gerrit Heijkoop en Paula Vos. Hierin leeft u mee met Victor van Wely, directeur van de Nederlandse Vereniging van Knaagdierprofessionals (NedVerKna) die alles op alles zet om zijn congres, en daarmee zijn vereniging, te redden.


Programma
14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Start eerste deel:

•Waar staan we nu?
•Wat zorgt voor succes op social media?

17.00 uur: korte pauze
17.15 uur: start tweede deel:

•Wat voor social media updates passen bij uw organisatie?
•Wat betekent dit voor de praktijk?

Rond 18.00 Start Borrel

Wie is Gerrit Heijkoop?
Gerrit Heijkoop is op een missie om de kijk van professionals op de wereld van online communicatie te veranderen. Hij betreedt geregeld nationale en internationale podia als spreker, moderator of presentator. Hij heeft een passie voor technologie, innovatie, ondernemerschap, events en social media en weet deze onderwerpen op creatieve wijze over te brengen. Hij krijgt deelnemers in beweging en brengt ze met elkaar in gesprek, zowel offline als online.

Doelgroep
Directeuren, bestuurders, voorzitters en leden van Raden van Toezicht (RvT) van maatschappelijke organisaties en ondernemingen op het snijvlak van publiek en privaat. (brancheorganisaties, beroepsverenigingen en stichtingen)

Kosten
Geen deelnemerskosten
De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!

Inspiratiesessies worden verzorgd door kennispartners en ervaren bestuurders. Door de brede belangstelling in 2016 hebben we er ervoor gekozen om deze inspiratiesessies ook in 2017 voorlopig gratis toegankelijk te houden. Op deze wijze willen we alle bestuurders op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met onze organisatie!

Wel annuleringskosten
Let op! Deelname is gratis, echter er worden wel kosten voor u gemaakt. Daarom worden er bij uw annulering wel organisatiekosten bij u in rekening gebracht.

Bij annulering tot een week voor aanvang wordt u € 45,- (excl. BTW) organisatiekosten in rekening gebracht. Na deze tijd of bij no show bent u € 95,-  (excl. BTW)  verschuldigd aan organisatiekosten. Bij onverhoopte verhindering van deelname is het – in overleg – mogelijk dat uw gereserveerde plaats wordt ingenomen door een vervanger. Er worden dan in dat geval geen organisatiekosten in rekening gebracht. Annulering van uw deelname aan deze Inspiratiesessie is uitsluitend schriftelijk (per post of e-mail) mogelijk.


Beperkte plaatsen
De Inspiratiesessies worden goed bezocht, goed beoordeeld en dus van een goed niveau. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 15 personen! Wees er daarom snel bij. VOL = VOL. U kunt zich tot 16 februari 2017 aanmelden.

 

Meld u aan als u benieuwd bent naar de trends in het social media landschap en als u wilt weten welke social media strategieën andere verenigingsbestuurders gebruiken om hun achterban te bereiken!  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden