Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Diversity Day, vier het mee met het GRATIS webinar van Rieken & Oomen op 6 oktober!

 

Op de eerste dinsdag van oktober is het Diversity Day. In 2020 is dat dus op 6 oktober. Op Diversity Day organiseren deelnemende bedrijven, zoals Rieken & Oomen een eigen activiteit in het teken van diversiteit en inclusie. Meer diversiteit van medewerkers in organisaties leidt tot betere resultaten en creëert een organisatiecultuur die doelgerichter, professioneler, innovatiever en toegankelijker is, gericht op de menselijk maat.

Bij Rieken & Oomen geloven ze hierin en worden ze door opdrachtgevers gevraagd om aan deze diversiteit een bijdrage te leveren. Dat doen zij graag! Diversiteit, in alle vormen, is iets waar zij, elke dag weer, vol overgave aan werken.

Webinar Diversity Day

Vandaar dat zij ook meedoen met Diversity Day op 6 oktober. Vanuit Rieken & Oomen organiseren ze een webinar waarbij wij hun werving & selectiekennis op het gebied van diversiteit ter beschikking stellen aan iedereen die hier meer van wil weten.  Zo zetten zij samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten.

Tijdens dit webinar gaan zij op een interactieve manier online met u in gesprek. Ze zullen de eerste resultaten presenteren van hun onderzoek naar hoe diversiteit door jonge toezichthouders beleefd wordt. Zij gaan in op uw vragen en u krijgt tips, tricks en inspiratie over hoe aandacht voor diversiteit binnen werving & selectie in goede banen kan worden geleid.

Praktisch:

Datum: 6 oktober
Tijd: 16.00-17.30uur
Waar? Het is een online webinar, u krijgt van Rieken & Oomen een linkje om in te loggen
Kosten: dit webinar is kostenloos.

NB. Dit webinar wordt u aangeboden door Rieken & Oomen. U hoeft derhalve ook geen lid te zijn van Bestuurderscentrum om dit webinar bij te wonen.  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
  * Verplichte velden