Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De wereld verandert razendsnel. Branches zijn daardoor sterk in beweging en worden in toenemende mate gekenmerkt door innovatie, technologie en marktwerking. De complexiteit neemt toe en klassieke methoden voor het opstellen van een strategieontwikkeling leveren hierdoor niet meer altijd het meest gewenste resultaat. Uw vereniging moet meebewegen!

Tijdens deze interactieve sessie krijgt u inzicht in een geheel nieuwe aanpak en mogelijkheden.

* Hoe ziet de moderne vereniging eruit?
* Hoe kunt u zorgen voor nieuwe inkomsten?
* Hoe maakt u de vereniging sterker?
* Hoe zorgt u voor echt blije en betrokken leden?

Na deze bijeenkomst heeft u een aantal aansprekende voorbeelden gezien van succesvolle verenigingen en heeft u goed zicht op nieuwe verdienmodellen en veranderstappen voor uw eigen vereniging.

Twijfelt u nog? U gaat tevens naar huis met het gratis E-book: Dare to be different; 25 hoofdstukken met tips die uw vereniging klaar stomen voor de toekomst!


Programma:
15.00 – 15.30   Inloop
15.30 – 16.00   Voorstelronde
16.00 – 17.00   De vereniging van de toekomst
17.00 – 17.15    Pauze
17.15  – 18.00   Samenwerken/Werkopdracht
18.00                 Afsluiting en Borrel


Sessiebegeleiders
Daan Hoogendijk: Werkt voor tientallen verenigingen, is een strategisch adviseur en bevlogen communicatie specialist tevens mede oprichter van DNA (de vereniging voor verenigingen).

Antoon Scheffers: Consultant, gespecialiseerd in het meten en analyseren van verenigingen. Wat kun je verbeteren? Wat willen de leden? Allemaal zaken die hij scherp in kaart brengt en waar verenigingen hun voordeel mee doen.

Doelgroep
* Bestuurders en toezichthouders van verenigingen, ledenorganisaties, fondsen en federaties.
* Verenigingen die zelf ook al bezig zijn met veranderen


Kosten

Geen deelnemerskosten

De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!

Inspiratiesessies worden verzorgd door kennispartners en ervaren bestuurders. Door de brede belangstelling in 2016 hebben we er ervoor gekozen om deze inspiratiesessies ook in 2017 voorlopig gratis toegankelijk te houden. Op deze wijze willen we bestuurders op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met onze organisatie!


Wel annuleringskosten
Let op! Deelname is gratis, echter er worden wel kosten voor u gemaakt. Daarom worden er bij uw annulering wel organisatiekosten bij u in rekening gebracht.

Bij annulering tot een week voor aanvang wordt u € 45,- (excl. BTW) organisatiekosten in rekening gebracht. Na deze tijd of bij no show bent u € 95,-  (excl. BTW)  verschuldigd aan organisatiekosten. Bij onverhoopte verhindering van deelname is het – in overleg – mogelijk dat uw gereserveerde plaats wordt ingenomen door een vervanger. Er worden dan in dat geval geen organisatiekosten in rekening gebracht. Annulering van uw deelname aan deze Inspiratiesessie is uitsluitend schriftelijk (per post of e-mail) mogelijk.


Beperkte plaatsen
De Inspiratiesessies worden goed bezocht, goed beoordeeld en dus van een goed niveau. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 15 personen! Wees er daarom snel bij. VOL = VOL. U kunt zich tot 22 maart 2017 aanmelden.

Gaat uw vereniging het verschil maken?  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden