Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bereid u voor op belangrijke wijzigingen in het arbeidsrecht per 1 januari 2020 en laat u bijpraten door specialisten.

Bestuurderscentrum verzorgt samen met Valegis Advocaten een workshop over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), op het kantoor van Valegisadvocaten in het WTC in Den Haag.

Waar gaat het over?
De WWZ (Wet Werk en Zekerheid) is net vier jaar in werking en nu al komen er weer wijzigingen in het arbeidsrecht. Uit onderzoek bleek dat de WWZ niet goed (genoeg) heeft gewerkt. Het doel van de WWZ was het verkleinen van de kloof tussen ‘vast’ en ‘flex’. Die kloof is echter juist groter geworden. Daarom heeft Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het wetsvoorstel voor de WAB ingediend en dit inmiddels met succes door de Eerste en Tweede Kamer geleid.

Wat gaat er wijzigen en per wanneer?
In deze wet, die in zal gaan per 1 januari 2020, staan nieuwe regels voor ontslag, arbeidscontracten en flexwerk. Wij praten u hierover graag bij tijdens een gezamenlijke workshop. Na deze workshop bent u weer helemaal bij en weet u wat deze wet voor uw organisatie betekent en of u daar eventueel op wilt/kunt anticiperen.

Carolien Brederije en Daniëlle Edelenbosch, arbeidsrechtadvocaten van Valegis Advocaten, zijn dé experts om u bij te praten en te informeren over wat de veranderingen in de praktijk betekenen voor werkgevers. Uiteraard sluiten we de workshop af met een aangeklede borrel waar u uitgebreid kunt napraten met andere directeur-bestuurders en toezichthouders.

Over de sprekers:

Carolien BrederijeWie is Carolien Brederije?

Carolien is partner bij Valegis Advocaten en sinds 1996 advocaat, Zij adviseert ondernemers en instellingen over arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Carolien is zelf ook bestuurlijk actief, onder meer als lid van de Regionale Adviesraad van de Kamer van Koophandel en bestuurslid van een dansgezelschap.

 

 

Wie is Daniëlle Edelenbosch?

Daniëlle gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord. Zo adviseert zij onder meer over reorganisaties en voert zij ontslagprocedures bij het UWV en de kantonrechter.

 

 

 

 

 

 

Het programma is als volgt:
15:15 – 15:30 uur: Ontvangst
15:30 – 17:00 uur: Workshop
17:00 – 18:30 uur: Borrel met hapjes, bijpraten

 

Doelgroep:
Bestuurders, toezichthouders (RvT/RvC) en directeuren van organisaties, waarin personeel op basis van een arbeidsovereenkomst werkzaam is.

 

Kosten
Geen (bij annulering of no-show worden wel organisatie kosten in rekening gebracht).

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 75 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur. Relaties van Valegis Advocaten kunnen kosteloos deelnemen.


De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!

 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in!  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden