Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wilt u weten met welke -nieuwste- technieken u uw brancheorganisatie of beroepsvereniging kunt positioneren? Weet u welke technieken u positieve aandacht in pr en communicatie laten meewerken aan het bereiken van uw doelen waar u als vereniging op termijn wilt staan?

Wilt u weten hoe u nieuwe bestuursleden voor uw teams of groepen vindt en en hoe u leden meer betrokken krijgt bij uw vereniging? Vindt u soms het moeilijk om te bepalen waar u mee moet starten? Als u een antwoord zoekt op deze vragen, dan mag u deze inspirerende workshop niet missen!

Kom echt in contact met uw leden zodat uw boodschap niet langer onopgemerkt blijft!

Uw vereniging kán het verschil maken door een goede marketingstrategie te kiezen. Bij de Lunchbijeenkomst: “Groei door online marketing” ervaart u aan de hand van een praktijkcase van een collega-vereniging welke mogelijkheden er zijn en hoe ook uw vereniging deze kan benutten. Met behulp van online marketing bereikt u nieuwe doelgroepen, uw resultaten zijn beter zichtbaar, u kunt real-time bijsturen en het is goedkoper dan de traditionele offline marketing. Laat u verbazen!

Robin van Veen laat u op een makkelijke manier zien welke technieken van online marketing u op dit moment niet mag missen en welke u direct toe kunt passen in uw vereniging. Daarnaast laat hij zien wat de potentie is en geeft hij antwoord op vragen als ‘hoe zet ik online marketing in om nieuwe leden aan te trekken?’ en ‘wat zijn de eerste stappen om te beginnen aan online marketing?’.


Programma van 09.30 -12.30 uur, inclusief lunch
09.30 uur Ontvangst
10.00 uur Welkom, start presentatie
10.45 uur Pauze
11.00 uur Presentatie en interactie
12.00 uur Lunch
12.30 uur Einde bijeenkomst


Spreker

marketing verenigingen workshopRobin van Veen, Managing Partner bij Strictly Digital, helpt verenigingen daadwerkelijk vooruit en geeft maar al te graag antwoord op al uw vragen tijdens zijn training Online Marketing. Door middel van een klantcase laat hij u zien hoe u door het gebruik van online marketing nieuwe leden aantrekt en bestaande leden opnieuw, maar op een andere manier bereikt

 

 

Nieuwsgierig?
Schrijf u in als uw brancheorganisatie of beroepsvereniging nieuwe leden wilt aantrekken en u wilt weten welke technieken van online marketing u op dit moment niet mag missen en direct toe kunt passen binnen uw vereniging!

Doelgroep
* Bestuurders en toezichthouders van brancheorganisaties, beroepsverenigingen, ledenorganisaties, fondsen en federaties.
* Verenigingen die bezig zijn met veranderen en nieuwe leden zoeken.

Kosten
Geen deelnemerskosten, wel annuleringskosten
Let op! Deelname is gratis, echter er worden wel kosten voor u gemaakt. Daarom worden er bij uw annulering wel organisatiekosten bij u in rekening gebracht.

Bij onverhoopte verhindering van deelname is het – in overleg – mogelijk dat uw gereserveerde plaats wordt ingenomen door een vervanger. Er worden dan in dat geval geen organisatiekosten in rekening gebracht. Annulering van uw deelname aan deze workshope is uitsluitend schriftelijk (per post of e-mail) mogelijk.

Beperkte plaatsen
Onze gratis bijeenkomsten worden goed bezocht, goed beoordeeld en dus van een goed niveau. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 12 personen! Wees er daarom snel bij. VOL = VOL. U kunt zich tot 23 oktober aanmelden.


De essentie van onze Inspiratiesessies; Verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en met praktijkgerichte tips naar huis!  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ben of word lid van Bestuurderscentrum. Daardoor kan ik gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.

  * Verplichte velden