Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Meer dynamiek in je bestuur vergroot je bestuurskracht!

Als bestuurder of toezichthouder heb je niet alleen te maken met de formele kant van het besturen en het toezichthouden; de regels, de wetten en de procedures maar ook met elkaar als bestuurder en toezichthouder, in je bestuur en in je RvT.

Juist in die omgang, die informele kant, staat of valt de kwaliteit van je bestuur.

Soms heb je het idee dat er veel meer mogelijk is. Want te vaak is de som der delen minder dan het totaal. Dan lekt er bestuurskracht. Dan ontbreekt er enthousiasme en de volle overtuiging. En dat is jammer, want je hebt natuurlijk liever ‘meer vuur in je bestuur’.

Wil je leren hoe je meer uit je bestuur haalt, beter samenwerkt en dus meer resultaat boekt. Kom dan naar deze inspirerende workshop.

 

Je leert:

 • hoe te werken aan een open en lerende bestuurscultuur
 • hoe daarmee te starten
 • hoe de kracht van de groep te vergroten
 • hoe verandering en ontwikkeling op gang te brengen.

‘Meer vuur in je bestuur’ geeft je praktische en handige handvaten om de dynamiek in je bestuur te vergroten: resultaatgerichter, directer, samen en verbonden.

 

Over de spreker

FRANK HOES
Frank HoesFrank Hoes traint, coacht en adviseert al 15 jaar bestuurders, managers en leidinggevenden op het gebied van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling en besturen. Opgeleid als bedrijfseconoom, ervaring opgedaan als controller en leidinggevende, combineert hij in zijn werk soft én hard skills om zijn opdrachtgevers te helpen bij ontwikkeling, verandering en acute vraagstukken. Frank werkt voor maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en beroepsverenigingen. Frank is tevens gastdocent en vakgroephoofd ‘ondernemen, bedrijfskunde en marketing’ op een HBO te Amsterdam. Ook is hij auteur van ‘Het witte konijn’. Het neemt je mee door de wondere wereld van eigenzinnig en inspirerend leiderschap.

 

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

 

Kosten
Deze workshop is gratis voor leden van Bestuurderscentrum.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 79 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

   Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.
  * Verplichte velden