Bijeenkomst oriëntatie toezichthouder

 

 

 

 

 

 

 

Woon jij in Drenthe of Groningen en ben je benieuwd wat het betekent om in deze tijd toezichthouder te zijn? Dan is dit een mooie kans voor je! ?

Omdat de vakantie ons in een goede mood brengt, verloten we een deelnamebewijs voor de Bijeenkomst: “Oriëntatie in toezicht houden” op 15 oktober 2019! (ter waarde van € 150,-). Je kunt hierdoor kosteloos deelnemen aan deze bijeenkomst.

Wat levert de bijeenkomst “Orientatie op toezicht houden” jou op?

  • Je krijgt inzicht in wat het betekent om toezichthouder te worden;
  • Je begrijpt wat er van jou als toezichthouder wordt verwacht;
  • Je weet wat de taken en de verantwoordelijkheden zijn;
  • Je onderkent wat de risico’s van het vak van toezichthouder kunnen inhouden;
  • Je krijgt zicht op de vele uitdagingen die er in deze tijd liggen als toezichthouder.

Je krijgt in een middag precies díe bagage mee, die je nodig hebt om de afweging te maken of toezicht houden voor jou de volgende stap is in uw carrière.

NB. Het deelnamebewijs is niet inwisselbaar voor geld. Deel dit bericht als je het een leuke zomeractie vindt om of mee te doen. Dat kan t/m vrijdag 23 augustus.

We zijn 15 oktober te gast bij ATC Select te Norg. Norg is een goed bereikbaar dorp, dat 25 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen ligt en 12 kilometer ligt ten noordwesten van de Drentse hoofdstad Assen.

Ken jij een persoon die een goede toezichthouder zou kunnen zijn, kun je hem/haar natuurlijk ook taggen via onze post op linkedin! Wil je zelf deelnemen, dan kun je reageren via ons contactformulier.