Vacatures voor Directeur en Directeur-Bestuurder2023-12-03T11:41:48+01:00

Vacatures voor Directeur of Directeur-Bestuurder

Bent u op zoek naar een functie als Directeur en Directeur-Bestuurder in de semi-publieke sector? In het overzicht hieronder treft u de meest uitdagende vacatures aan voor Directeur en Directeur-Bestuurder.

Soorten vacatures in diverse Branches

In dit overzicht verschijnen regelmatig nieuwe vacatures voor Directeur en Directeur-Bestuurder bij verenigingen en stichtingen in uiteenlopende branches. Veel voorkomende vacatures op ons overzicht zijn bijvoorbeeld voor de onderstaande sectoren:

Zorgsector
Onderwijssector
Culturele sector

Staat uw droomfunctie als Directeur en Directeur-Bestuurder er niet tussen? Meld u aan voor het   Vacature Alert Bestuur en Toezicht.. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de nieuw geplaatste vacatures voor bestuursfuncties en toezichthoudende functies.

Zoekt uw organisatie een goede Directeur of Directeur-Bestuurder?

14:4126 april 2024

Het Flevo-landschap te Lelystad zoekt Hoofd Bedrijfsvoering.

Lelystad (Fl) l Natuur l Betaalde baan (functieschaal 9 cao Bos en Natuur) l Sluitingsdatum: 20 mei 2024 Hoofd Bedrijfsvoering Lelystad, 37 uur per week Het Flevo-landschap Ben jij een daadkrachtige en verbindende manager met visie op bedrijfsvoering en wil je deel uitmaken van een enthousiast managementteam? Vanuit de geest ‘We doen het samen’. Ben je besluitvaardig zonder daarbij de verbinding uit het oog te verliezen? Wil jij meebouwen aan een professionele en ambitieuze organisatie? Het Flevo-landschap werkt op dit moment aan een stevige ontwikkelopgave waarbij zij samen zoeken, leren, bouwen, ontwikkelen én tot resultaat komen. Sta jij klaar om

11:4910 april 2024

SOML is op zoek naar een ervaren en bevlogen Voorzitter College van Bestuur.

Roermond (L) | Onderwijs l Betaalde baan (WNT-klasse D) | Sluitingsdatum: 8 mei 2024. Stichting Onderwijs Midden-Limburg is op zoek naar een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur: een ervaren en bevlogen bestuurder die enthousiast wordt van de kans om deze vooruitstrevende organisatie door te ontwikkelen naar dé duurzaam toonaangevende aanbieder van voortgezet onderwijs in Midden-Limburg. Organisatieomschrijving SOML staat voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg en bestaat uit 7 verschillende scholen voor voortgezet en Nt2-onderwijs verdeeld over 8 locaties. Met zo’n 950 medewerkers biedt SOML passend en uitdagend onderwijs aan ruim 7.000 leerlingen. Het onderwijs is persoonlijk: leerlingen hebben

09:518 april 2024

Kraamzorg de Eilanden heeft vacature voor Directeur-Bestuurder.

Stellendam (ZH) | Zorg l Betaalde baan (conform (WNT) | Sluitingsdatum: 26 april 2024. Een ondernemende, innovatieve, inspirerende leider met durf en humor De organisatie Kraamzorg de Eilanden (KDE) levert al meer dan 75 jaar betrouwbare kraamzorg. Cliënten kunnen bij KDE rekenen op de allerbeste zorg en begeleiding op een manier die bij de cliënt past. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden hebben hart voor hun vak en doen er alles aan om cliënten de beste start te geven. Onze pay-off is dan ook: ‘Onze wereld draait om jou’. Onze kraamverzorgenden werken in de regio’s Delfland, Drechtsteden, Rotterdam, Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.

Bijeenkomsten en Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders!

Meer weten!

Weten hoe u uw rol als bestuurder of toezichthouder kunt versterken? Bekijk het scholingsaanbod en maak een keuze! ?

Titel

Ga naar de bovenkant