Ontmoeten

Soms biedt een andere omgeving ook andere inzichten. Zeker als u als bestuurder daar andere bestuurders ontmoet die uit compleet andere werkvelden komen. Door een sportieve omgeving wordt u uit de dagelijkse sleur getrokken en zal u ervaren dat uw creativiteit geprikkeld wordt. Door de ontspannen sfeer is makkelijk contacten te leggen en zo ontmoet u leuke collegebestuurders. Een vervolgafspraak is zo gemaakt.

Bestuurderscentrum houdt deze bijeenkomsten met als doel bestuurders op een aangename en informele wijze met elkaar kennis te laten maken zodat zij hun netwerk kunnen vergroten.

Deelname aan onze bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 75 euro (exclusief btw) per jaar.

Bekijk de agenda
Wordt lid van Bestuurderscentrum
Het Bestuurderscentrum verstaat de kunst van het organiseren van netwerkbijeenkomsten als geen ander. Bestuurders en toezichthouders ontmoeten elkaar niet alleen in formele settings maar evengoed tijdens social events zoals het jaarlijkse bestuurdersgolfevent.
Tijdens deze compleet verzorgde dag wordt op de golfbaan gestreden om de eer maar tegelijkertijd worden er veel nieuwe persoonlijke contacten gelegd of bestaande contacten versterkt. Ik ken weinig bestuurdersevents waar het nuttige met het aangename zo goed samengaan”
Jan-Kees Duvekot, Bestuursvoorzitter VastgoedPro
Sinds kort kennis gemaakt met het Bestuurderscentrum, ik vind het een toevoeging en ben nu al enthousiast!
Yvonne Kleber, Voorzitter BNS Crisp

Te verwachten bijeenkomsten in 2019

BestuurdersGolf, BestuurderOntour, BestuurdersRun

Meer informatie volgt …

Naar alle bijeenkomsten
Houd mij op de hoogte

Bestuurderscentrum biedt u uitdagingen,  contacten, gezelligheid en het ontdekken van nieuwe inzichten.

Kennispartners

Experts in hun vakgebied!

informatie over kennispartnerschap