Kies uw Nieuwsbrief! Bestuurswisselingen, Masterclasses, Vacatures!

Word deelnemer van het Bestuurdersnetwerk! Sluit ook aan en schrijf u nu gratis in voor de Nieuwsbrief!

nieuwsbrief bestuurderscentrum, vacatures bestuurders, toezichthouders, masterclasses, bestuurdersSchrijf u dan -gratis- in voor de  maandelijkse nieuwsbrief van Bestuurderscentrum.

U ontvangt relevant nieuws en tevens persoonlijke uitnodigingen voor de (geaccrediteerde) bijeenkomsten van bestuurderscentrum.

U kunt bovendien kiezen voor een uitbreiding met de Vacature-Alert. U ontvangt dan wekelijke een overzicht van alle nieuwe vacatures van bestuurs- en toezichthoudende functies op Bestuurderscentrum èn BoardroomMatch, de vacaturesite voor professionele bestuurders.

Indien u de nieuwsbrieven later wil opzeggen, kan dat heel eenvoudig: onder elke nieuwsbrief staat een afmeld-link.

 

 

 

 

 

 

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geslacht* ManVrouw
Functie*
Organisatie naam
E-mail*
Opmerkingen
 
*Verplichte velden
Ik wil maandelijks de nieuwsbrief van Bestuurderscentrum ontvangen met nieuws, bestuurswisselingen, vacatures, ontwikkelingen voor brancheorganisatie, beroepsverenigingen en stichtingen automatisch in mijn mailbox ontvangen*
Ik wil wekelijks de Vacature-Alert van Bestuurderscentrum/BoardroomMATCH ontvangen met vacatures automatisch in mijn mailbox ontvangen
Graag ontvang ik de updates over de geaccrediteerde Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders automatisch in mijn mailbox
Door mij te abonneren op een e-mailnieuwsbrief van Bestuurderscentrum.nl, ga ik akkoord dat ik als onderdeel van dit gratis abonnement ook informatie ontvang over relevante bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl. Wanneer ik deze informatie niet (meer) wil ontvangen, kan ik mij eenvoudig afmelden voor de e-mailnieuwsbrief. Dat kan via een link in elke e-mailnieuwsbrief.*

 

 

Ik heb het Privacystatement voor het formulier Nieuwsbrieven gelezen en ga hiermee akkoord.*

       

Druk hier voor het pricacystatement formulier Nieuwsbrieven.