BoardroomMATCH

BoardroomMatch is het vacaturenetwerk voor directeuren, bestuurders, voorzitters en toezichthouders bij maatschappelijk organisaties en organisaties die zich begeven op het snijvlak van publiek en privaat-publieke domein.

Veel organisaties kampen met de opvolging van een goede directeur, secretaris, voorzitter, penningmeester, voorzitter of toezichthouder. Bij BoardroomMatch zijn mensen aangesloten met een passie voor besturen. Dat betekent dat u uw vacature voor uw bestuurs- of toezichthoudende functie altijd in de juiste doelgroep plaatst. Wij geloven dat voor besturen en toezicht houden in elke organisatie, groot of klein, dezelfde uitgangspunten gelden. De juridische aspecten vormen de basis. Samenspel, Integriteit, Leiderschap en zoveel meer psychologische factoren zijn onlosmakelijk verbonden aan de bestuurskamer. Ieder van ons netwerk beschikt over bestuurlijke kennis en ervaring en wij vinden het waardevol om dit met elkaar te delen en op deze wijze elkaar verder te helpen.

Daarom faciliteert Bestuurderscentrum dit vacaturenetwerk.
Kampt uw bestuur of raad van toezicht met een opvolger, overweeg dan een vacature te plaatsen op BoardroomMatch. U plaatst uw vacature in de juiste doelgroep!

  • Vacatures voor bestuurs- en toezichthoudende functies met enkel reis- en/of onkostenvergoeding kunt u gratis plaatsen. Plaats vacature >>
  • Overige vacatures bestuurs- en toezichthoudende functies met vacatievergoeding of vrijwilligersvergoeding kunt u plaatsen vanaf € 179,-.  Plaats vacature >>
  • Vacatures plaatsen op Bestuurderscentrum en BoardroomMatch kost € 325,-. Plaats vacature >>>

Kijk voor de nieuwste bestuursvacatures op BoardroomMatch als u zelf op zoek bent naar een bestuurs- of toezichthoudende functie als bestuurder, voorzitter of toezichthouder.

U kunt zich desgewenst ook inschrijven op ons >> alert <<. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van vacatures voor bestuursfuncties of toezichthoudende functies.

Ga naar voorbeelden van openstaande vacatures. >>>

Heeft u vragen over het plaatsen van een vacature of wilt u samenwerken met ons.
Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel: 06 415 77 360

BoardroomMATCH
De Hoefmid 21
5272 RL Sint-Michielsgestel

073 – 850 50 59
info@boardroommatch.nl
Boardroommatch.nl

BoardroomMatch biedt u vacatures voor bestuursfuncties en toezichthoudendende functies. U vindt hier vacatures voor bestuurders, voorzitters en toezichthouders. BoardroomMatch is een initiatief van Bestuurderscentrum.