Search Interim, Toezicht en Bestuur.

Komt u als Raad van Toezicht (RvT) of Bestuur in een situatie waarbij een tijdelijke invulling gewenst wordt? Zoekt u iemand die de search van Toezicht (RvT / RvC) en Bestuur voor u uit handen neemt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben de juiste partner voor u!

Tijdelijke ondersteuning voor uw Bestuur of Raad van Toezicht (RvT).

Wij kunnen u verder helpen als uw Raad van Toezicht (RvT / RvC) of Bestuur voor een accuut probleem wordt gesteld of als een toezichthouder of een bestuurder zijn of haar functie per direct beëindigt. Veelal is de betreffende toezichthouder of bestuurder verantwoordelijk voor een bepaald aandachts- of kennisgebied. Het spreekt voor zich dat het van belang is dat de benodigde kennis en kunde wordt gecontinueerd.

Complexe problemen vraagt om bijzondere expertises!

Ook bij complexe problemen binnen uw Raad van Toezicht (RvT / RvC) of Bestuur kunnen wij u van dienst zijn. Het tijdelijk toevoegen van een extra expertise zorgt ervoor dat uw Raad van Toezicht (RvT / RvC) of Bestuur in de gelegenheid wordt gesteld om de juiste besluiten te nemen. U kunt hierbij denken aan imagoproblemen, relatieproblemen in de Boardroom of tussen Bestuur en Toezicht, financiële problemen, etc.

Besteed de search Interim, Toezicht (RvT / RvC) en Bestuur uit!

U zoekt een organisatie die voor uw organisatie snel een tijdelijke oplossing biedt. Wij werken samen met een organisatie die zorgdraagt voor een gedegen en passende voordracht van toezichthouders en bestuurders. De zeer ervaren toezichthouders en bestuurders zijn direct inzetbaar om uw organisatie de helpende hand te bieden!

Uiteraard geven zij vooraf een heldere tariefstelling en voorwaarden.

Vraag hier uw informatie aan!

  Ik wil meer informatie

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie

  E-mail*

  Telefoon*

  Organisatie

  Vraag

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Bestuurderscentrum

  Ik heb het Privacystatement voor het formulier Informatie-aanvraag gelezen en ga hiermee akkoord.*

   

   

  Geef nog even deze code in : captcha

  en klik dan op

  *Verplichte velden