Alweer de derde groep gecertificeerde toezichthouders is officieel ingeschreven in het Register van Universiteit van Maastricht.

Het is een feit! De derde groep gecertificeerden is officieel ingeschreven als gecertificeerd toezichthouder in het register van de Universiteit van Maastricht!

Mensen die toezichthouder/lid Raad van Toezicht (RvT) zijn of willen worden en die toezicht houden als een vak zien, laten zich (bij)scholen om effectief te zijn en te blijven! Hierbij gaat het om het geheel van vakkennis, beroepsvaardigheden en houding en gedrag dat nodig is om verantwoordelijkheden en taken als bestuurder of toezichthouder effectief te kunnen uitvoeren.

De gecertificeerden hebben daartoe landelijk onze Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders gevolgd die door Bestuurderscentrum en Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics zijn georganiseerd.

De inschrijving als gecertificeerde toezichthouder van Maastricht University is een bewijs van professionaliteit voor bestuurders en toezichthouders die een rol in een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) serieus nemen. Zij investeren in kennis en kunde en zijn zich bewust zijn van hun -maatschappelijke- verantwoordelijkheden.

We waren te gast bij het Bonnefanten – Het Kunstmuseum van Limburg in Maastricht en boften met het weer en het gastheerschap van Stijn Huijts. Het was een mooie dag die uiteraard beklonken is met een glaasje Bubbels!

 

Datum: september 2020


Gerelateerd Artikel

29 juli 2020 : Verschillen tussen een Raad van Commissarissen en een Raad van Toezicht.

 

2023-05-16T08:54:19+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant