Procurios2020-07-29T15:25:37+02:00

Build Engagement, daar geloven we in!

 

Mensen hebben elkaar nodig, privé binnen het gezin, de familie en de sportvereniging. Op professioneel gebied gedl dat natuurlijk ook. Je werkt samen met collega’s, mensen uit andere organisaties of met leden van de vereniging waarbij je aangesloten bent. Waar mensen echt betrokken zijn, is de samenwerking beter en wordt er meer bereikt.

Engament is technisch niet maakbaar. De techniek om engagement te ondersteunen, gelukkig wel. Dat is wat Procurios doet met haar veelzijdige Procurios platform.

Met het CRM-Platform wordt het veel gemakkelijker om je leden te leren kennen. Omdat je de leden beter kent, is het eenvoudiger om persoonlijk te communiceren en jouw diensten af te stemmen op hun behoeften.

Het CRM-Platform biedt naast krachtige ledenadministratie, veel mogelijkheden om de juiste selecties van relaties te maken en daarmee te communiceren. Het beval flunctionalisteiten voor e-mailnieuwsbrieven, voor websites, voor facturatie en het organiseren van bijeenkomsten en events. Een onderdeel dat we graag apart benoemen is de app voor Communities, waarmee elke organisatie kan beschikken over hun eigen online discussiekanalen. Ook dit is een geïntegreerd onderdeel van het Procurios platform.

De ruim 50+ Procurioten werken bij  Wijk bij Duurstede (N) en Mechelen (BE). Zij werken dagelijks voor een groot aantal verschillende klanten uit verschillende non-profit sectoren. Dit zijn onder andere Groenlinks, Milieudefensie, Foodwatch, ChristenUnie, Van der Sar Foundation, SGP, IVN en Oikocredit.

Voor meer informatie zie: https://Procurios.com


Contactgegevens:
Hoefzijde 3
3961 MX Wijk bij Duurstede

0343 – 596040
info@procurios.nl

Titel

Ga naar de bovenkant