Van Gorkom Executive

Van Gorkom Executive bestaat uit een team bevlogen en ervaren organisatie-, Search & Selectie-deskundigen.

Zij staan organisaties, directies, managementteams en medewerkers bij op het gebied van personele- management-en organisatievraagstukken. Hun aanpak garandeert de juiste mix van expertise, slagkracht en verandervaardigheden. Met een schat aan ervaringen, opgedaan bij overheden en toonaangevende bedrijven ondersteunen zij u met raad en daad en mediation.

Bij Search & Selectie gaat het om de persoonlijkheid, dynamiek en drijfveren van het individu en het team in de context van uw organisatie. Zij verdiepen zich in uw organisatie, doen kennis van mens en bedrijf op en spelen hier op in. Ze realiseren dit door op het juiste moment op de juiste plaats kandidaten met de succes bepalende competenties aan u voor te stellen. Zij zijn sterk in de analyse van de voor u passende kandidaat, uitnodigend en helder in hun feedback aan u. Uw wensen als klant en opdrachtgever staan voor hun centraal hun netwerk staat tot uw beschikking.

Het bureau hecht aan diversiteit als weerspiegeling van onze veranderende maatschappij. Zij staan u graag bij bij het vinden van die diversiteit aan kandidaten op allerlei plekken in uw organisatie.

Contact

Adressen
Troelstraplein 12
2314 EK Leiden

Molenweg 17
7213 XA Gorssel

geertrui@vangorkomexecutive.com
0031(0)636368677
www.vangorkomexecutive.com

  • Search & Selectie
  • Organisatieontwikkeling & Coaching
  • Vacatures