Vereniging Zonder Zorgen (VZZ)

 

Wilt u besturen en is uw vereniging toe aan een Brabants dynamisch en modern secretariaatsbureau? Laat u dan ontzorgen door Vereniging zonder Zorgen, Powered by Buvoo.

Vereniging Zonder Zorgen (VZZ) is een Brabants, kleinschalig, betrokken maar professioneel ondersteuningsbureau waar u met een gerust hart uw (landelijke) beroepsvereniging kan laten ontzorgen op het totale organisatievlak.

Wij verzorgen uw

  • accountmanagement,
  • vereniging-events
  • backoffice: ledenadministratie, financiële administratie, accreditaties, ledencontact en bestuurs-/ commissieondersteuning.

Hieronder een aantal scenario’s waarbij VZZ u van dienst kan zijn

  • Startende (beroepsverenigingen) zijn vaak zoekende. De nieuwbakken bestuurders ook: wie doet wat, wanneer en wat kan/mag het kosten? VZZ kan hier in ondersteunen: Begeleiden met analyseren en inventariseren m.b.t. zelfredzaamheid versus uitbesteding. Wat kunnen bestuursleden of commissieleden zelf en welke uitvoerende taken kan VZZ beter overnemen. Dit kan in delen, gefaseerd of ineens.
  • Een bestuurder van een beroepsvereniging zou bijvoorbeeld niet tevreden kunnen zijn met de huidige gang van zaken bij het interne secretariaat. Er spelen zaken als bijvoorbeeld: veel ziekteverzuim, te weinig kennis, te weinig flexibiliteit, te veel mankracht op de loonlijst, kunnen pieken niet aan etc.

VZZ is gespecialiseerd in alle verenigingstaken, is flexibel, heeft professioneel personeel, kan makkelijker grote pieken aan en de vereniging betaalt slechts per geleverde dienst (geregistreerd per kwartier). Dit kan de wendbaarheid, continuïteit en uitstraling naar de leden vergroten.

Daarnaast bestaat VZZ uit mensen met ervaring in eventmanagement / marketing & sales en management consulting.

Deze combinatie maakt het mogelijk om operationeel te ontzorgen, maar ook om te klankborden met bestuurders in 1 op 1 gesprekken, structuur in de vereniging aan te brengen en mee te denken aan het ‘op een hoger plan brengen’ van de vereniging.

U bent welkom om een kop koffie te drinken om te ontdekken welke vormen van ondersteuning door onze professionals mogelijk zijn!


Gerelateerd nieuws:

18-05-2017 Hoe zorg je als vereniging voor blije vrijwilligers? deel 1


 

  • Als tijd een issue is … Kunt u bij ons terecht!
  • Continuïteit is de toekomst … Vereniging zonder zorgen staat garant!
  • Flexibiliteit is geweldig … Wij vangen de pieken op!

Vereniging zonder zorgen

Biesven 6c
5595 DD Leende
040-7440224
info@verenigingzonderzorgen.nl
www.verenigingzonderzorgen.nl

Alex van Balen
06-57318192